Ostatnio edytowane przez kasprzak ; 29-08-2009 o 22:20
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
na 1 więcej ud by się przydało a na 3....kostki i stópki bo co to jest drągi odziane w rajstopy?
więcej schludności w tych rajstopkach by się przydało...tak to sa takie mało seksi![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
Paenka, z tymi kostkami to fakt. Zauważyłem dopiero jak napisałaś, no ale... wstawiłem to wstawiłem - niech będzie. Co do tego pierwszego, hmmm...może jak jest mniej to bardziej pobudza wyobraźnie, z drugiej strony jak by było więcej ud to wzrok dorabiałby sobie sam resztę
Kolejna porcja:
4.
5.
6.
7.
Ostatnio edytowane przez kasprzak ; 30-08-2009 o 01:50
Pozdrawiam
Paweł Kasprzak
Zdecydowanie za Paenką - więcej ud na 1.
4. fajna, świeża. Lubię biel. Tylko nie ciąłbym głowy i łokcia.
5. Ładny dekolt :-D
7. Chyba trochę ciasno moim zdaniem.
Ogólnie bardzo fajne zdjęcia! W 2 secie, czyli 4-7 wg mnie troche za ciasno, musisz też uważać żeby nie ciąć na stawach ( nie wiem dlaczego, ale zawsze mnie to irytuje) - mimo to zdjęcia ogląda się bardzo przyjemnie. Myśle, że ich poziom zdołuje niejednego forumowicza z lepszym sprzętem
![]()
Miłego dniamoja www
Fajnie, miło się ogląda....a gdybyś dał Go na 12 i na kłosy i na dziewczynę...wciągało by... tak mi się wydaje![]()
Tzn. tak teoria mówio praktykę mnie nie pytajcie;p
TU możesz przypuścić atak odwetowy, nie krępuj się
13 - po co te badziewka na nadgarstkach (jakaś bransoletka/gumka? i chyba zegarek? ) ? Jeszcze gdyby to były dopasowane klimatem ozdoby a tak... na 11 też trochę widać. Niepotrzebne. Okulary na włosach też sio.