ja bym wywalił gałązkę z lewego górnego rogu i byłoby (jak dla mnie) bomba
Wersja do druku
ja bym wywalił gałązkę z lewego górnego rogu i byłoby (jak dla mnie) bomba
A chmurek byś czasem nie dodał? :lol:Cytat:
Zamieszczone przez mattnick
Kolejna fotka:
Czyzby wszystcy pozostawali obojetni na moje wypociny?
No coz wolal bym krytyke od milczenia...
Andee fotka garncarza bomba :-) reszta tez OK tylko ostatniej nie czuje ale to kwestia gustu, zdradz mi prosze co to za czeski zamek miales okazje focic? no i szkoda ze nie wyswietla mi Twoich pierwszych fotek bo widze ze sa ze slowacji i jeszcze z gor :(
Niestety pierwsze fotki wsiakly po zmianie serwera :(. Zamek to slowacki Spiski Hrad, piekne miejsce, Tamron 2.8/17-50, druga fotka to samo co do obiektywu z tym ze miejscowosc to Spiskie Podhradie.
Fotka garncarza robiona Sonnarem 2.8/200, festyn ludowy w mojej miejscowosci.
Pieknie dziekuje za komentarz :)
Andee powiem tak ;-)
te zdjecia ktore pokazales na poczatku sa slabe, albo nawet b.slabe natomiast zdjecie z 23 postu strasznie mi sie podoba, jest tam prawie wszystko co byc powinno, czyli
jakosc - na ktora skladaja sie kolory, plastyka/bokeh , ostrosc
temat - kawalek tworcy i tworzywo ;-)
jedynie do kadru bym sie przyczepil - ciol bym z prawej troche, ciut ciasniej kadrowal
no a reszta zdjec znacznie lepsza niz pierwsze foty i znacznie slabsze niz ta z #23 postu
Spiska Hrad, tez sie wyroznia na tle innych zdjec, lepsze kolory i ostrosc choc sam kadr jest albumowy ;) a co do zamku to fajne miejsce - tyle ze ja bylem zima i akurat dookola byly mgly - teraz na scianie wisi... moze kiedys sie zabiore za negatywy ;-)
Dzieki :)
Andee Kolo garncatrskie jest super Zeiss rządzi ....
To moze jeszcze takie makro z Tamrona 17-50 f2.8