Ale się uwzięliście :D hyhyhy
Wersja do druku
Ale się uwzięliście :D hyhyhy
A gdzie tam. Same konstruktywne uwagi.
Po prostu taki styl
Nie starałem się pokazać sesji jako spójnej całości a jedynie wybrane zdjęcia. Ciężko pokazywać wszystkie zdjęcia a nie chciałem się ograniczać do 1, 2, może 3.
Jeżeli chodzi o fotografowanie z poziomy partnerki, są takie zdjęcia (np6) ale niektóre kadry nie pozwoliły na to. Cześć z nich rzeczywiście można też było zrobić inaczej, podobno uczymy się na błędach.
j.w.
A tego to już nie wyjaśnię, po prostu tak jest ...
8 - Moim zdaniem nie, znam ich, to bardzo sympatyczni ludzie ale on jest "wariatem" a ona osobą spokojną i to zdjęcie to pokazuje. Dodatkowo zdjęcie nie było reżyserowane, stwierdził że jest batmanem, rozwinął płaszcz i skoczył.
9 - Widocznie takie spokojne miało być ...
10- Właśnie na tym zdjęciu wyszła najbardziej naturalnie. Kolory musiały takie być bo to końcówka zimy, chmury i deszcz.
11- całowali się i to nie raz :)
12 - tutaj się zgodzę, kompozycja mogłaby być lepsza
13 - kadr ze względu na klimat jaki dają te drzewa, pionowy już nie daje takiego efektu
14 - taka koncepcja
15 - bo nie chciała ;)
16 - dokładnie o to mi chodziło, przeszkodził brak jeszcze szerszego kąta
17 - wersja kolor też jest
Sesja trwała pół godziny, później całkiem się rozpadało
Oczywiście nie obrażam się na komentarze, każdy widzi w zdjęciach co innego. Jeszcze nie znalazł się taki co by wszystkim dogodził, ja nie zamierzam. Mogę jedynie powiedzieć że obie pary były ze zdjęć bardzo zadowolone i to jest dla mnie najważniejsze, choć nie upoważnia mnie to do stania w miejscu, wręcz przeciwnie.