o, a ja tą czarną kojarzę chyba z maxmodels :) portrety starszych ludzi chyba bardziej przypadły mi do gustu niż te dalsze
Wersja do druku
o, a ja tą czarną kojarzę chyba z maxmodels :) portrety starszych ludzi chyba bardziej przypadły mi do gustu niż te dalsze
co do zdjęć to rzuciło mi się w oczy:
4 - chyba lepiej było by bez torby i kurtki, oraz ewentualnie ciaśniejszy kadr i troszkę inaczej ustawione nogi - kolana bliżej siebie, mam wrażenie patrząc na oczy modelki że zdjęcie było robione przy mocnym słońcu przez co są one zmrużone
5 - przeszkadza mi ta ściana po lewej stronie - tworzy nieciekawe cięcie kolan
6 - lepiej chyba było by wykonać to ujęcie pod innym kątem, dziwnie wygląda to ucięcie lewej ręki modelki, prawa ręka nieciekawie wygląda - jak by nieproporcjonalnie mniejsza w stosunku do reszty ciała
8 - efekt według mnie psuje ten wzór wewnątrz kurtki, poza tym wydaje mi się ok
10 - zbyt agresywne wygładzanie twarzy
pozdrawiam
Przy 5 faktycznie kadr wyszedł trochę nijaki - byłem jednak ograniczony w ruchu i nie mogłem się przesunąć by być nadal na tej samej wysokości ;)
Przy 8 - nie miałem większego wpływu na ubiór modelki, natomiast przyznaje się, nie zwróciłem na to nawet uwagi.
Przy 10 faktycznie tak to wygląda, natomiast krycie jest takie same jak i na pozostałych, być może światło z lamy "pomogło" w tym, iż wygląda - jak wygląda.