Mam wrażenie że wnętrze trochę się zmieniło, kiedy te zdjęcia były robione ?
Wersja do druku
opuszczony, zapuszczony, zdewastowany cmentarz to na Gorze Szubieniczej - obok stadionu Lechii.
http://www.rzygacz.webd.pl/galgen/
Chętnie się z Wami wybiorę na wspólne focenie. Mieszkam koło góry DONAS-około 10 min szybkim krokiem.
Pozdro.
Kwiecien coraz blizej, czasu coraz mnie. 11 kwietnia zbliza sie dosc szybko. Czy wszystkim nadal pasuje data ? Gdzie wkoncu sie wybieramy ?
ps. Padlo pytanie czy nowi tez moga. Uwazam ze nie wazne czy nowi, czy starzy (stazem), kazdy moze ;) I nie wazne czy foci, czy czesciej stoi z drugiej strony obiektywu. Kazda osoba moze skorzystac ;)
Ja jestem zainteresowany, co prawda miałem ostatnio pomysł aby wybrać się o poranku do orłowa, ale w jakieś ruiny też chętnie się zapuszczę.
Ja także nie mam nic przeciwko 'nowym' forumowicz(k)om :) Po to są te spotkania anonsowane na forum, aby dotarły do jakiejś liczby czytelników. Jeśli (a pewnie tak) są tu jakieś zamknięte kręgi to takie informacje rozchodzą się drogą tel/mail/gg/PM a nie publicznymi postami :)
Własnie, dobry pomysł podsunąłeś..:-) skoro już wybieramy się (potencjalnie) na cmentarz, to może ma ktoś znajomą modelkę, noszącą się w stylu Gothic..? Co prawda malowana też może być, ale naturalna* lepsza..;-)
*Naturalna w sensie, nosząca się tak na codzień, a nie malowana specjalnie na potrzeby sesji:-)
PS: Mi 11 Kwietnia pasuje, zależy od godziny, bo rano nie mogę, ale domyslam się, że na miejsce wybierzemy się w okolicach północy..;)
Niestety nie znam żadnej modelki siedzącej w tych klimatach...
Panowie, panie, doszedl jeszcze jeden pomysl :D W sopocie, niedaleko aqua parku jest ponoc jakis opuszczony hotel. Klimat podobno nie z tego swiata. Tak pomyslalem ze cmentarz = troche temat moze byc ograny i lekko nudnawy (jakie zdjecia mozna robic na cmentarzu, nawet opuszczonym) wiec jeszcze puki jest czas podsuwam ten pomysl ;)