Witam
Czy ktoś może polecić jakieś miejsce na sesje w stylu gotyckim w Trójmieście bądź okolicach ??
Witam
Czy ktoś może polecić jakieś miejsce na sesje w stylu gotyckim w Trójmieście bądź okolicach ??
Pkt 8 regulaminu forum
plutophoto.blogspot.com
z gotykiem bedzie ciężko..., opuszczony cmentarz jest w gdyni kolibkach, ale czy coś tam sie jeszcze ostało, nie wiem... w rumi na ulicy kościelnej są ruiny starego kosciola i troche starych grobów... a na przeciwko kosciół parafialny z nową illuminacją... przymierzam sie do niego od jakiegos czasu...
Polecam cmentarz żydowski. Ul. Stoczniowców z Centrum na "Stary" Chełm po lewej. Został odkrzaczony. Pozostała wypalona kaplica. I kilka ciekawych nagrobków na górce.
Trzeba odryglować bramę i pamiętać o jej zamknięciu;-)
Canon PowerShot S3 IS, Canon Lens 36-432mm f/2.7-f/3.5 IS USM, dekieLek na obiektyw, pasek, Lampa wbudowana SpeedLite, VeLbon CX200, Literatura, Karty pamięci SanDisk uLtra III 2.0 GB, Adapter, CoreL Paint Shop Pro Photo X2, Lenspen mini Pro.
obok góry Donas w Gdyni (niedaleko kaczych buków) są jakieś*pozostałości cmentarza kilka nagrobków itp .
EOS 40D + Grip + T10-17 fisheye + C50 f1.8 + 5000AF x2 + compudaypack + Macbook Pro
Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...
Niewiele z niego zostało. Kilka drewnianych krzyży, z 2-3 rozbite groby. Ale widać że ktoś o te resztki dba. Jak byłem robić zdjęcia jakoś w październiku to były świeże kwiaty i znicze. Najłatwiej dojść idąc żółtym szlakiem. Od dąbrowy odbija się w pewnym momencie w lewo. Jakbym szedł to bym trafiłOpisać ci tego nie potrafię.
http://www.opuszczone.com/index_2.php?s=galerie -> pomorskie -> "Budynek szpitalny". A moze ktos kojarzy gdzie to wkoncu jest ? Miejsce nie wiadomo czy jeszcze fajne, ale klimat widac ma, sam chcialem sie tam wybrac na gotyk sesje ale kogo bym nie spytal to nikt nie wie gdzie to jest :\
To chyba to miejsce.
Oooo, dobrze wiedziec ze jeszcze taka strona instniejezawsze tylko patrzylem na opuszczone.com
Dzieki !