No, takie stwierdznie już zobowiązuje.
Pokaż teraz RAW albo pełną wersję JPEG+EXIF (ostatecznie wycinek większości kadru, 1:1 + EXIF), bo nie będzie o czym gadać :roll:
Wersja do druku
Jak ktoś mi zrobi zdjęcie w lustrze z lampą błyskową to moge takie same kulki zrobić w programie graficznym, zdjęcie jest potrzebne żeby kulki miały co odbijać :D.
Aparat padł i nie mam czym zrobić :(
przepraszam bardzo to wielka pomyłka chciałem dodać to oryginalne ale chyba pomyliłem przy ładowaniu fotki przepraszam bardzo jeszcze raz
Litości, aaaaandy1980...
Sam cytowałeś własną wypowiedź (ze zdjęciem).
Czytałeś o zastrzeżeniach innych użytkowników forum.
Odpisałeś odnośnie tych odbić itd.
Nie patrzyłeś co wrzucasz/wrzuciłeś?
Wiesz, pomyślałem sobie: "A co tam, napiszę coś, mi też kiedyś zwrócono uwagę na to i owo, i było ciekawie. W końcu kilka z tych, nawet banalnych, zdań pamiętam i cenię sobie do dziś". Teraz jednak wymiękam. Nawet jeśli to nie wygłup/prowokacja, to na pewno strata czasu. Jeśli faktycznie chcesz się tu czegoś poduczyć, to masz pierwszą lekcję -może nieco zaskakującą, ale przez to chyba nawet cenniejszą.
Tyle ode mnie. Wątek wypada z subskrypcji.
Dziękujemy, to już widac po GO;-)
To w takim razie pytanie na spostrzegawczość: Ile kulek jest na zdjęciu? ja się doliczyć szczerze mówiąc nie mogę, niemniej sądzę, że jest o jedną za mało. tak czy inaczej ta górna kulka jest źle wklejona, bo powinna być bardziej z tyłu, a pozatym mocnej schowana za tą małą, bo z tego punktu widzenia się niemal stykają krawedziami, co niestety nie wygląda naturalnie, ale to i tak nic przy fakcie, że 4 (choć widze 3) szklane kulki, umieszczone na płaskim, szklanym stole się po prostu rozjadą! stworzyłeś abstakcję! zrobiłeś coś z niczego! zaprzeczyleś prawom fizyki! bądź moim guru!:grin:Cytat:
Odbicie jest w pełni naturalnym efektem (kulki umieszczone są na szklanym stole)
Pozdrawiam
PS: Jakież bylo moje zdziwienie, gdy czytałem te opinie o tych biednych kitach, co takiej GO nie mogą dać swoim właścicielom:lol: Wątek zasługuje na uznanie..;-)
Myślę że to prowokuje jakiś klon, dla jaj albo dla "zobaczymy jak zareagują"
moze na forum nikona nudy i... ;)