Odp: FOTOCYFRA Kraków opinie
Widzę że u nich nagłe podnoszenie to standard - u mnie to samo.
Awaryjnie na szybko potrzebowałem obiektywu. Zadzwoniłem zapytać o dostępność, cenę. Po drodze bankomat, wypłaciłem gotówkę. Na miejscu podano mi cenę wyższą niż przez telefon. I dostałem informację że jak chcę w cenie którą podali to dopiero za kilka dni.
Robienie klientów w konia i naciąganie (zwłaszcza jak się komuś spieszy)!
Z pewnością nie można liczyć na ten sklep.
Kupiłem u nich kilka szkieł. W sumie większych zastrzeżeń nie mam, ale słyszałem od znajomych, którzy również tam kupują, że zdarzało się iż kombinowali z cenami... ale zawsze udawało się tym znajomym ich na tyle postraszyć, że sprzedawali za pierwotną z "oferty". Oczywiście niesmak pozostał.
Chłopaki niestety kombinują.
Do tego, nie chcę tu snuć żadnych insynuacji, ale dodam tylko, że wszelkie szkła jakie u nich kupiłem, tj. w sumie 3 sztuki wymagały kalibracji, natomiast wszelkie szkła, które kupiłem na Studenckiej, parę stówek więcej, nigdy żadnego problemu nie sprawiały - przypadek??? Nie wiem, ale ciekawe ;)
Cytat:
Zamieszczone przez
radar
Widzę że u nich nagłe podnoszenie to standard - u mnie to samo.
Awaryjnie na szybko potrzebowałem obiektywu. Zadzwoniłem zapytać o dostępność, cenę. Po drodze bankomat, wypłaciłem gotówkę. Na miejscu podano mi cenę wyższą niż przez telefon. I dostałem informację że jak chcę w cenie którą podali to dopiero za kilka dni.
Robienie klientów w konia i naciąganie (zwłaszcza jak się komuś spieszy)!
Z pewnością nie można liczyć na ten sklep.
Dokładnie!
Dwa dni temu pojechałem po tamrona 150-600, godzina w korkach i dążyło ok tylko cena wyżej niż podana przez tel. Szefa nie ma, nie da sie zadzwonić a to pewnie on tak powiedział. Ale najarany na obiektyw myśle biorę! Fajnie że spytałem o kartę gwarancyjna: Ojej była w pudełku!! Nie ma?
Masakra! Chciale mi dać gwarancje sklepu i za cenę większa !
kupiłem u nich sporo (60D, parę szkieł)
tylko dlatego, że mieli dobre ceny, a ja wtedy byłem obrażony na Fotoplusa za chamską obsługę
skasowałem ich parę lat temu, po "przygodach" przy zakupie Tamrona 70-300
szkoda, że Fotopanorama tak zeszła na psy, to był miły sklepik - teraz to jakiś skansen
na placu boju pozostał Fotoplus, jedyny sklep w Krk, który ma sporo towaru i pewne źródła dostaw (ale 6D nabyłem z Saturnie)
Kupiłem u nich parę rzeczy jakieś 2 lata temu- wszystko było wporządku