Taśma izolacyjna taniej wyjdzie, a dodatkowo to jest teraz modne ;-)
Wersja do druku
Hmm... :>
Uszyję sobie kiedyś taki kubraczek. Neopren się znajdzie.
I w porywach będzie mnie to kosztowało z 30zł :>
Jak mi wyjdzie to będę sprzedawała na allegro :D
Wydać kasę na coś, tylko dlatego, że ktoś powiedział, że jest dobre, bez wcześniejszego zapoznania się z tym, ba - nawet nie widząc tego wcześniej na własne oczy, jest... co najmniej dziwne.
Co do tej śnieżnej bieli - możesz mieć źle skalibrowany monitor, bo na stronie Canona nie ma eLek w takim kolorze.
Wiesz, nie każdy mieszka w "centrum świata", nie każdy ma też możliwość poświęcenia dnia lub kilku na "smakowanie".
Osobiście sam kupiłem 2 obiektywy i puszkę nigdy ich na oczy nie widząc. Co najwyżej miałem możliwość pomacania danego zakresu ogniskowych (ale nie danego modelu obiektywu). Wiem czego chcę i to kupuję.
No to może poszukaj jakiś sklep foto który ma 70-200 2.8L na miejscu na wystawie w Trójmieście. Co więcej sklep który ma więcej niż jeden egzemplarz na stanie(nie musi go ściągać ze swoich jakiś magazynów). Co więcej w cenie 3600zl.
bez urazy...
ale życzę Ci powodzenia i szerokiej drogi
Ja też nie macałem i nie badałem :) Od wieeelu lat jest to jedno z najlepszych szkieł canona więc co tu badać ? Kupuje się i używa :)
nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie....
można sprawdzać nie kupując i nie mówcie że w 3mieście nie ma na stanie podstawowych eLek. poza tym są koledzy z forum mieszkający w Trójmieście. kupujesz obiektyw który pasuje ci pod względem ogniska i światła. a reszta? nie znasz możliwości, nie bawiłeś się nim, nie wiesz co potrafi i nie wiesz jakie są wady. kup Tamrona lub Sigmę - to to samo, tylko Ty chciałeś mieć białą rurę na spacer po molo w Sopocie...
pisałem już:... bez urazy...
liczyłem na jakiś przykład sklepu w Trójmieście tak na przyszłość a nie uwagi w stylu :nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie.... bo one nic nie wnoszą do tematu :))
ps:no to teraz mnie idalnie rozszyfrowales:kupiłem to szkoło bo chciałem pospacerować po molo w Sopocie-70-200 2.8L jako "torebka na pokaz" :shock: ;))
[QUOTE=sirgerwazy;565872]liczyłem na jakiś przykład sklepu w Trójmieście tak na przyszłość a nie uwagi w stylu :nie no, ludzie, nie rozbrajajcie mnie.... bo one nic nie wnoszą do tematu :))
co do sklepu nie pomogę, mieszkam na drugim końcu Polski, ale podtrzymuję to co napisałem. żeby tekst nie był jałowy powiem Ci, że kolega towersivy sprzedaje te obiektywy w cenie bodajże 3400 z gwarancją PL, więc... jeżeli chodzi o kolor eLki to miałem problem z tym, ale z "innej beczki". biała rura wali po gałach i kusi różnych jegomości więc postanowiłem to zmienić lakierując obudowę ale wybito mi to z głowy, względy ekonomiczne, mogą być trudności w ew. odsprzedaży. decyzja padła na osłonę neoprenową.
jeżeli Cię uraziłem to przepraszam, nie małem tego na celu...
opuszczam gardę i przyjmuję pozycję pasywną:mrgreen: