Zdjęcie z bańkami jest super :)
pozdro
Wersja do druku
Zdjęcie z bańkami jest super :)
pozdro
No widzisz, bielszczanin i nie poznal? :o Tylko mi nie mow, ze tam nie chodziles "za mlodu", bo to okolica zaiste kultowa ;)
Z filmu? O, dzieki. Wlasnie cos takiego ostatnio mnie pociaga. Klatki filmowe...Cytat:
Zamieszczone przez kjoanna
Mam to odkad obejrzalem sample z 5D mkII, po ktorych 2 dni chodzilem do tylu :-o
A co mi tam, pochwale sie...Cytat:
Zamieszczone przez zuczek
Ta fotka zotala wyrozniona w jednym takim konkursie uczelnianym. Kalendarz robili o bielsku czy cos... :-)
No, to ostatni naprawdę fajne;) Bladość skóry; kwestia dyskusyjna, ale mnie sie podoba8-)
no właśnie, cały trud portretowania polega na tym, że jego istotą jest uchwycenie tego indywidualizmu który drzemie w każdym człowieku - modelka robiąc miny wydaje się być bardzo nienaturalna, jakby coś chciała ukryć... tylko dlaczego?
4, 6, 7 naprawdę fajne
na siódemce widać że zmiana sprzętu ma jednak jakiś wpływ na zdjęcia ;) - naprawdę udana fotografia - fajne światło, niezła kompozycja, umiejętne wykorzystanie GO. Tak trzymaj!
Jedno pytanie, 4,6,7 a dlaczego nie ma zdjęcia nr 5? :)
Jest w tym troche racji ale jednak pojde w zaparte i do konca sie nie zgodze :-) Aktorstwo jest najlepszym przykladem tego, co mam na mysli. Niektorzy modele sa poprostu slabymi aktorami, a jesli sa znakomici, wtedy ludzie komentuja "świetnie uchwycone!"
To o czym Ty piszesz to raczej podchodzi pod reportaz ;> Tam masz ludzi obdartych z masek i min. Tam "kradniesz dusze", a modeling to zabawa w zdjecia.
Dzieki :)
Znow sie nie zgodze... i zgodze :) 80% moich portretow to podobna ogniskowa, podobna przyslona, podobne rezultaty. Jedyne co sie zmienilo to komfort pracy, ktory daje mi AF. Kiedy kupie sprzet oferujacy mozliwosci dotad niedostepne, wtedy bedzie mozna mowic o jego bezposrednim wplywie na moje zdjecia :-)
Bo autor tego tematu nie umie liczyc ;-)
Ostatnie dwa są super, zwłaszcza to z banieczkami :)
Dzieki preinwher. Moze wrzuce jeszcze jakas klatke z nozkami "nogami" :wink:
Tym czasem wrzucam portret Marii - hiszpanki siegajacej mi do ramienia [a wielki nie jestem] o hipisowskich zapedach :grin:
008 Oly E500 + Zuiko OM 50/1.8