I to jest doba wiadomsoc :>
@adisb nie widze problemu.. im nas wiecej tym ciekawiej8-)
Co koledzy na to?
Wersja do druku
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. Kubak82
3. adisb
z przykroscia musze zrezygnowac z jutrzejszego plenerku :-( .. powody rodzinne - szkoda bo pogoda zapowiada sie rewelacyjna :-| .. udanych fot :!:
ps. Michal, mam dla Ciebie te zdjecia z CLO ale w tym ukladzie dam Ci je pod koniec miesiaca, razem z 25-105.. pozdr.
ps. jesli lubiecie plenery z aparatem - nie żencie sie :evil: :x
No coz.. zaczyna sie robic jak zwykle u nas, czyli cos sie zaczyna dziac:>
Kuba ma zone (trudno.. nie kazdy jest doskonaly;P ), ja niestety musze dzisiaj rozebrac sprzeglo w moim czolgu, bo od wczoraj dochodza z niego dziwne odglosy.. jesli uda mi sie poskladac dzisiaj do kupy to oczywiscie jutro jestem chetny. Chociaz jesli mam byc tylko ja i adisb, to mysle ze spokojnie mozemy sie umowic w jaworznie i cos tutaj pokombinowac.. adi- co ty na to? RNz wogole umarl chyba..
nie macie wrazenia ze z nami sie umowic, to gorzej niz wojna? 8-)
ja też jutro nie dam rady :(
za tydzień tez mnie nie będzie jakby kto pytał...
Data: 18.10.2008.
Godzina: 10:00
Miejsce spotkania: Myslowice, parking przed Realem
Cel: Szopienice- fabryka, czy cos..
Lista:
1. Modzel
2. _duss_
3. adisb
no dobra jelonki....ja sie pojawie zamiast kolegi.....nooo chyba ze bedzie lało to szkoda Naszego czasu ;)
aha jak may byc sami to sie zdzwonimy rano co jak....bo poco mamy jechac do M-c......
adisb na do mnie nr a ja mam do Ciebie Modzel sie sie odnajdziemy;D
Kolejny plener sie nam udal :P wiec moze pora pomyslec o nastepnym? Temat moze oklepany, ale co byscie powiedzieli na odwiedzenie jakeigos milego cmentarza 1 listopada wieczorem? :)
Troche pozno.. ale spoko, juz za rok nastepna okazja :)