-
jesli chodzi o napisy to... faktycznie troche za duze, ale zwykle ich nie dodaje, po prostu zrobilem sobie taki template z podpisem, zeby sprawdzic jak to sie kompnuje z caloscia i zaszalalem troche... Musze jeszcze dobrac odpowiednia Opacity, zeby wtapial sie ladnie ale jednoczesnie nie przeszkadzajac bardzo w ogladajac...
Dzieki za zainteresowanie i pozdrawiam
-
jeszcze ostatnie z tej serii
5.
-
Świetne zdjęcia, super plastyka. Co to za obiektyw??
-
-
bardzo fajnie, coraz lepiej ;) 85mm to bardzo dobra ogniskowa do portretów.
-
a mi ostatnia sesja jakos nie przypadla do gustu...no moze przedostatnie zdjecie fajne..ale np to z roza to strasznie mnie drażni paznokieć...strasznie wybija się na pierwszy plan ta obrobka jakos nie do konca mi pasuje w tych zdjeciach.
-
Hejo!
Prosze o ocene, ktore z zamieszczonych dzisiaj ponizej jest dobre, ktore do wyrzucenia, jesli w ogole ktores zasluguje na miano dobrego, hhehe, sam nie moge zdecydowac wiec prosze Was o pomoc...
6.
7.
8.
9.
Z gory dzieki
-
Zdjecia sympatyczne, jak zwykle podoba mi sie Twoje B&W.
Na "nie" kikut i ciecie w kolanie na ostatnim i nie podoba mi sie polaczenie kozakow i letniej sukienki ale na to pewnie nie miales wplywu;)
Pozdrawiam.
-
podobnie jak joanna, nie pasuje mi ucięcie kolana no ostatnim i na drugim te kozaki.. przez b&w na 1. nie rzucają się tak w oczy...
-
Pomimo braku szczegółów na sukience ostatnie najbardziej do mnie przemawia.
Rzeczywiście kozaki i sukienka.,... jakoś mi to nie bangla :(
8 - ładny uśmiech.. ale czemu pod tak szalonym kątem?