Po dłuższej przerwie kilka fotek wakacyjnych:) Jak się spodobają to dodam coś więcej:)
28.Zilina
29.Terchova
30.Terchova
31.Mała Fatra (widok na Mały Krywań)
Wersja do druku
Po dłuższej przerwie kilka fotek wakacyjnych:) Jak się spodobają to dodam coś więcej:)
28.Zilina
29.Terchova
30.Terchova
31.Mała Fatra (widok na Mały Krywań)
Terchova... Bywam tam co roku, ale w zimie. A nie sfotografowałeś klęczącego mnicha? Z fotek najfajniejsza chyba 29, tylko wymaga podpisu, że to blaszane coś to Janosik. Stuknąłeś w niego? Fajnie dudni:p
Reszta fot dobra jako foty ilustracyjne, do czegos.
Kolejne podejście do przyciągnięcia uwagi forumowiczow;) Może w końcu fotki będą na tyl e dobre, że zasłużą na komentarze:) Tym razem Londyn i okolice;)
32."Ja tu pilnuję"
33.British Museum
34.Piccadily Circus
35.Hyde Park
36.Windsor Castle
Pozdrawiam:)
W moim odczuciu za wasko kadrujesz:) Np. na #29 uciales cokol (chciaz zdjecie i tak jest ladne;) ) a na #31 masz ni stad ni z owad slupek ktory zaczyna sie nigdzie i w sumie nic nie wnosi:p
Ale podoba mi sie ostatnie zdjecie:) Do niczego sie nie moge przyczepic, i jest przyjemne dla oka;)
Sezon koszykówki 2008/2009 rozpoczety, więc kilka fotek z meczu Wisła - AZS Gorzów do oceny:
37.
38.
39.
Opinie i porady co zrobić, żeby było lepiej bardzo mile widziane:D
Nie leżą mi. Na 1 dziwny kadr zawodniczka z prawej dziwnie ucięta. Na 3 tak jakoś w pół drogi do wybicia...
Uciales zawodniczce noge i pol stopy na 37:p #39 fajna, ale troche szkoda ze pilka jest rozmyta;) Poza tym ok:)
Kolejny mecz i kolejna porcja zdjęć do wyżycia się:
40.
41.
42.
43.
44.
To jeszcze kilka widoczków z poprzedniego weekendu w Tatrach:) Zapraszam do komentowania;)
45.
46.
47.
48.
49.
Po długiej przerwie reaktywacja tematu.. Moze moje pierwsze próby portretowania wywołają więcej zainteresowania. Konstruktywna krytyka mile widziana;)
Modelka Asia
fotki robione 400D + 50/1.8 II
50.
51.
52.
53.
Pozdrawiam:)