IMHO nawet 40D bez gripa zle lezy w dloni. Wlasnie musze uzbierac 500pln na gripa :/
Wersja do druku
IMHO nawet 40D bez gripa zle lezy w dloni. Wlasnie musze uzbierac 500pln na gripa :/
http://www.recenzje.net.pl/1-aparaty...0d_rebel_xsi.0 moja przedwczesna recenzja, jednakze sercem kierowana.
Krowa może i nie, ale krowie gusta i preferencje jak najbardziej:)
No to jakie mam gusta i preferencje?
No właśnie, cholera, nie wiem, najpierw konserwatywny nikonowiec, na samą myśl o canonie się krowie na wymioty zbiera, a teraz się za canona łapie, nie na szczurzy to rozum:)
Rozwieje troche twoje przekonanie, nie jestem przywiazany do zadnej marki, natomiast cenie sobie konkretny egzemplarz jesli jego praca jest zgodna z moimi oczekiwaniami.
Krowa, Szczur - zejdźcie z siebie wzajemnie, proszę :roll: .
czy idzie ustawić af assist (w 400D) tak, aby flash pomagał złapać ostrość, ale nie wypalił podczas robienia zdjęcia?
Nie no wyluzuj Vitez, naleza sie facetowi wyjasnienia, poruszyl dosc istotny temat. Faktycznie moze tuz po zakupie przejawialem takie cechy ale z czasem kiedy uzywalem sprzetu manualnego to przywiazanie do marki malalo.
Uwazam osobiscie iz pod katem wyboru sprzetu takie przyzwyczajenie do marki moze przeszkodzic w wyborze wlasnej fotograficznej drogi.