Dzięki, MalFunkTion. Ciekawie wygląda ten paseczek. Skoro polecasz, też zamówię.
Wersja do druku
Dzięki, MalFunkTion. Ciekawie wygląda ten paseczek. Skoro polecasz, też zamówię.
Jak będzie fajny, to go jutro kupię, bo sklep jest w moim mieście.
Wstawię zdjęcia i jakiś opis :)
a mnie sie wydaje ze jest za waski - ma tylko 2 cm szerokosci i moze sie wpijac w kark przy noszeniu na szyi - mysle ze optimum to jakeis 4-5 cm szerokosci na odcinku szyjnym
...zgadza sie , ale jest twardy i drapie jak cholera (przynajmniej ten od 20D i z jakims ciezszym szklem np 24-70 nie mówiąc już np o 70-200 2.8Is który chce kupic ) - gdyby tam byl neopren albo jakas miekka wyściółka to nie zamienialbym go na żaden inny .
Na dzis chyba kupie Lowepro Transporter
Pasek to najwazniejsza sprawa w fotografii. Mnie sie osobiscie podoba szpanerski z 40d :P
Jednak siak czy owak, nie wiem czy jest przyjemne przylepianie sie paska do szyi w gorace dni (np. od 400D). Warto obejrzec paseczki LowePro.
No i kupiłem ten pacsafe.
Mam mieszane uczucia.
Z jednej strony wygodny, w środku metalowe linki, czyli niby bezpieczny,
a z drugiej trochę przekombinowany, za dużo złączek, karabinków i innych pierdół (karabinki mają zabezpieczenie).
Pasek ma szerokość 2 cm, ale to na szyję już prawie 4. Od spodu jest jakiś specjalny "oddychający" materiał. Dobrze leży na szyi.
mowilem brac tamraca to nie
http://www.fotoskoda.cz/eObchod/imag...si/1061098.gif