Jak ci działa to po co? Trzeba było poczekać aż się zepsuje do końca, a skrzypienie byś przeżył.
A tak w ogóle to jaką masz gwarancję?
Wersja do druku
No to idziesz do sprzedawcy z pisemkiem odnosnie niezgodnosci towaru z umowa :)
Niestety tak właśnie sądziłem...Współczuję. U kogo kupowałeś z taką lewą gwarancją? Warto omijać.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Padłby szybciutko, na początku wątku opisałem podobną przypadłośc nikkora. Zdechł błyskawicznie po skrzypach.
Nie do końca warto omijać, sprawa jest dalej rozwojowa. Sprzedawca przebywa poza granicami Polski ale facet staje na uszach zeby wszystko było ok.
Narazie nie chce mowić kim jest sprzedawca ale jeżeli bedzie to tak załatwione jak mi obiecał w rozmowie telefonicznej ( sam do mnie zadzwonił) to było by rewelacyjnie (czyli szybko i za free naprawione).
No i sprawa sie rozwiązała Obiektyw wrocil z serwisu (wymieniony silnik AF) , naprawiony w terminie 11 dni (czyli w normie). Sprzedawca stanął na głowie i pomimo iż nie było go w kraju wszystko załatwil tak zebym ani grosza nie zapłacił za naprawe ani za transport do i z. Opieka nad klientem na 6 z +
BEA BŁYSK - wystawiają na allegro sprzet i nie tylko sprzedaja ale tez sie opiekuja klientem w razie problemów
Rzeczywiście błysk ta Bea:)