Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: 70-200 4L - skrzypi jakby był nienaoliwiony

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No i mam wiesci z Żytniej - padł auto focus i zeby było ciakweiej gwarancji wystawionej przez sprzedawce ( nie jest to euro gwarancja) nie respektują. W sumie ok. 600 pln opuszcza moj portfel
    https://www.facebook.com/fotokopacz

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dylu Zobacz posta
    No i mam wiesci z Żytniej - padł auto focus i zeby było ciakweiej gwarancji wystawionej przez sprzedawce ( nie jest to euro gwarancja) nie respektują. W sumie ok. 600 pln opuszcza moj portfel
    Jak ci działa to po co? Trzeba było poczekać aż się zepsuje do końca, a skrzypienie byś przeżył.

A tak w ogóle to jaką masz gwarancję?

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dylu Zobacz posta
    Niestety tak właśnie sądziłem...Współczuję. U kogo kupowałeś z taką lewą gwarancją? Warto omijać.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez asdfasfd Zobacz posta
    Jak ci działa to po co? Trzeba było poczekać aż się zepsuje do końca, a skrzypienie byś przeżył.

A tak w ogóle to jaką masz gwarancję?
    Padłby szybciutko, na początku wątku opisałem podobną przypadłośc nikkora. Zdechł błyskawicznie po skrzypach.
    Ostatnio edytowane przez himi ; 30-04-2008 o 08:18 Powód: Automerged Doublepost

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez himi Zobacz posta
    Niestety tak właśnie sądziłem...Współczuję. U kogo kupowałeś z taką lewą gwarancją? Warto omijać.

Nie do końca warto omijać, sprawa jest dalej rozwojowa. Sprzedawca przebywa poza granicami Polski ale facet staje na uszach zeby wszystko było ok.

Narazie nie chce mowić kim jest sprzedawca ale jeżeli bedzie to tak załatwione jak mi obiecał w rozmowie telefonicznej ( sam do mnie zadzwonił) to było by rewelacyjnie (czyli szybko i za free naprawione).
    https://www.facebook.com/fotokopacz

Uprawnienia umieszczania postów