Czasowstrzymywacz ? :-D
Wersja do druku
Ale to jest genialny sen! :-D Mnie trochę życia zeszło zanim do tego doszedłem. Już dawno jako człek nieobojętny politycznie chciałem zostać snajperem. :evil: (Ileżby to spraw wyprostowało w kraju...) Jak zająłem się fotografią to skojarzyłem, że to można też robić migawką aparatu! (Bo pozostać nieschwytanym snajperem (takim do zabijania) to raczej chyba trudno - wiec i bez sensu.) Wreszcie zobaczyłem na BBC jak pracują paparazzi i mi się odwidziało tego wszystkiego... czyli się obudziłem. :mrgreen:
Hah Kreon To racja !! .. Patrząc na mój drugi temat w tym forum to by się nam zgadzało :D ... Mało tego ja mam w każdy dzień sny... Ale, żeby teraz kolejne dwa dni pod rząd związane z fotografią:D Tak krótko... Wczorajszy sen sprzedałem dwa zdjęcie za dwa złote ( czytałem dużo o stockach :D ) i po 5 godzinach wyjeźdzając do centrum zobaczyłem dwa bilbordy właśnie z moimi zdjęciami... Dzisiaj :D Dresy mi chciały aparat wyjumać:D hehe i zaraz po tym drugi sen miałem, że miałem piękny widok i się złościłem, że nie wziąłem aparatu :D .. To zaczyna być co raz bardziej podejrzane hahaha . Jak ja uwielbiam spać:DCytat:
Jeśli nie chcesz pić i palić "melisy", jak również spożywać dań z grzybów to poczytaj sobie ten wątek.