home.pl najdroższa...no tak już to jest
mogliśmy wybrać Penaxa, Minoltę bo pewnie taniej, ale jak widać decyzje zapadły inne :)
ja jeszcze tylko nad nazwa.pl się zastanawiam
Wersja do druku
home.pl najdroższa...no tak już to jest
mogliśmy wybrać Penaxa, Minoltę bo pewnie taniej, ale jak widać decyzje zapadły inne :)
ja jeszcze tylko nad nazwa.pl się zastanawiam
Witam.
Z doswiadczenia Ci powiem ze home.pl nadaje sie nie male firmowe strony i tyle.
Ja mam 2 serwery w nazwa.pl i w sumie jest na nich ponad 40 stron.
home.pl - serwery w home.pl strasznie maja poprzycinana wydajnosc (na konto) - i serwer chodzi dobrze tylko do czasu jak jest bardzo mala liczba odwiedzin.
Ponadto jakis wymagajacych skryptow tez nie polecam stawiac na home.pl
Ogoleni trzeba jasno powiedziec- home jest straaaasznie przereklamowane i tyle !
Jesli ktos poszukuje serwera gdzie maja stac strony generujace taki ruch ponizej sredinego to polecam nazwa.pl zas jesli wiekszy ruch tylko zakup serwera VPS lub dedykowanego gdzeis w Niemczech czy Holandii.
ja korzystam z tej firmy: http://www.netlook.pl/
nie mam żadnych problemów od prawie trzech lat. kilku moich znajomych tez tam strony zakładało i wszystko ok. Polecam!
Kiedy ja szukałem hostingu (a także w ubiegłym roku, kiedy myślałem o zmianie providera), całe mnóstwo ludzi narzekało na OVH.
Kolejna sprawa - czy OVH oferuje taką samą funkcjonalność jak home.pl?
Z ciekawości - możesz podać urla do tego "wymagającego i mocno obciążającego" serwisu posadzonego na OVH? (pawelxx pisał o problemach z wydajnością w home.pl)
Chciałbym sobie to porównać z jakimiś stronami które siedzą w home.pl
Dzięki.
home.pl się nie sprawdza. pamiętam jak wiele miał problemów z nimi Piotr - admin forum nikona.
Nie sprawdza się w jakich zastosowaniach?
Bo jakoś nie zauważyłem, żeby mi coś postawione na home.pl nie działało.
Dlaczego z góry zakładasz, że każda strona WWW to musi być coś wielkości forum Nikona albo CB?
Nie za bardzo rozumiem jakie mogą być problemy z normalną stroną ulokowaną w home.pl.
ja od 2 lat korzystam
webd.pl
ceny przy tym koncie WEBD Extra takie sobie da sie wytrzymac