tez wlasnie czekam od 30 min na tego maila :? i tez na neostradzie.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
Zarejestrowalem sie na ebay.com bo na .pl nie dalo rady, serwer zajety. Zajety bo pewnie Ty sie akurat rejestrowales :mrgreen:
Wersja do druku
tez wlasnie czekam od 30 min na tego maila :? i tez na neostradzie.Cytat:
Zamieszczone przez kavoo
Zarejestrowalem sie na ebay.com bo na .pl nie dalo rady, serwer zajety. Zajety bo pewnie Ty sie akurat rejestrowales :mrgreen:
Ja wlasnie sie zarejestrowalem bez zadnego problemu. Wprawdzie zwrocil mi blad serwera ale mail i tak przyszedl w dwoch kopiach nawet. Sprawdzcie poczte :)
A jak myslisz... co robie od prawie godziny? :lol: :DCytat:
Zamieszczone przez McKane
Trzeba bylo sie rejestrowac miesiac wczesniej :D Teraz jak sie dopadnie milion chetnych na raz to zapomnijcie o mailach i bezblednej rejestracji :mrgreen:
U mnie rejestracja powiodla sie za 10x
A ja sie zastanawiam czemuw am tak spieszno?
Ja sobie spokojnie przeczekam ten owczy pęd do nowosci... jak juz zacznie porzadnie dzialac to sobie tam zajrze i sie zarejestruje.
Nie mam zadnej radochy z faktu "o ebay.pl juz dziala, musze sie tam zarejestrowac" :? - przez co tak wielu ciekawskich zapycha ten serwer...
Kula w plot ;-) Tak, jak pisalem - ja mam konto na ebayu od 2 lat, tyle ze ponad rok z niego nie korzystalem i skleroza mi haslo ukradla ;-)Cytat:
Zamieszczone przez KuchateK
Nie wazne ;D System i serwer ten sam :D W piatek to czasami na swoje konto sie nie moge tutaj zalogowac co mi to w miare chodzi a nie mowiac o Polsce gdzie e-bay to sie polowie ludzi laduje i laduje...
i nadal e-bay.pl nie ma czym błysnąć.... sprzętu prawie nie ma....
bo wystartowali tak ze zniechecili wszystkich...