www.ebay.pl - nareszcie- teraz allegro bedzie miało konkurencje :mrgreen
www.ebay.pl - nareszcie- teraz allegro bedzie miało konkurencje :mrgreen
nie wiem czy sie cieszyc, czy smucic. Jezeli zdobedzie duza popularnosc to trzeba bedzie szukac na ebay i na allegro, a to na pewno nie bedzie wygodne. Akurat jezeli chodzi o aukcje internetowe, to chyba jestem za monopolem i jak na razie allegro dobrze sie w tej roli spisywal.
Jak na razie kategorie foto bardzo kiepskie...
Mowiac delikatnie ciezko bedzie cokolwiek znalezc..
Chyba ze wraz ze wzrostem popularnosci pododaja inne kategorie...
Tak czy inaczej wole allegro... jest duzo bardziej przejrzyste...
![]()
Otoz to - no i moze allegro sie ruszy i usprawni swoj portal i sposob sprzedazy - wprowadzi paypal ktore tez ma niedlugo sie w polsce pokazac.Zamieszczone przez Tomasz Golinski
Ciekawy jestem jak bedzie wygladala sprawa zakupy przez ebay.pl sprzetu z innych krajow - widzialem ze dziala przeliczanie na pln ale jak bedzie tego nie wiem ?
Ważne że działają konta z innych eBay'ówi nie trzeba się rejestrować
![]()
pozdrawiam
Ciekawe czy wlasnie dlatego allegro.pl ma przerwe techniczna a aukcje konczace sie w tym czasie (0:30 - 3:30 chyba) sa przedluzane o 24 godz... Moze jednak merge?
Kupili Allegro? No nieeeZamieszczone przez Vitez
Chociaz e-bay to biedny nie jest... moga to zrobic.
...
Jak Ci sprzedawca wysle to normalnie jak do tej pory np. zakupy w usa z aukcji .uk. To od sprzedawcy zalezy gdzie wysyla i z kim chce handlowac a e-bay jest niezalezny od lokalizacji. Jedynie co to celnicy sie moga przywalic w niektorych sytuacjach i wiadomo ile doliczaja... ale to juz nie jest zalezne od e-bay'a.Zamieszczone przez hazan
...
Jedyne co mnie dziwi to że nie dali linków z ebay.com, ebay.de do naszego polskiego... a do innych krajów są... czyżby jeszcze nie zdąrzyli ??!!