cholerka pokorcilo mnie zby wrzucic test poloneza :)
Jest TUTAJ
Wersja do druku
cholerka pokorcilo mnie zby wrzucic test poloneza :)
Jest TUTAJ
No ja sie na Porsche nie zdecydowalem, bo to autko rozmiarowo jest dla jakis krasnali ;-)
no to była 24-70/2.8 EX i coś tam jeszcze i ta 70-200 chyba podobnie jest EX, wydawało mi sie ze o jakości wykonania świadczy własnie ten EX :)Cytat:
Zamieszczone przez [DoMiNiQuE]
pozdrawiam
[OT] Miałem podobny przypadek tyle że zamiast L-ki postawiłem na brzegu kanapy telewizor 25" marki Sony (koniec lat 90-tych, kosztował wtedy 2500zł więc wartość porónywalna z Twoją L-ką) przodem w kierunku przepaści :-) No i zgodnie z prawem Murphy-ego spadł na podłogę a że ważył znacznie więcej niż L-ka to narobił niezłego łomotu. Oczywiście cała rodzina się zbiegła ... Też przeżyłem kilka zawałów :-) ale po szybkich oględzinach obudowy okazało się że nie maśladu po upadku, nic nie pękło. Nadszedł trudny momeny włączenia TV i ... okazało się że wszystko jest w porządku :-) No cóż, chyba jednak jakość wykonania go ocaliła... Obecnie produkowane modele po takim upadku pewnie już by się nie podniosły.Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
po przeliczeniu cen z poczatku lat 90-tych na dzisiejsze to bedzie jakies 25zl. fortuna to to nie jest :DCytat:
Zamieszczone przez Przemek_PC
wskazowka: wymiana zlotowek byla w 95-tym
Czytać nie umie ? :-) Koniec lat 90-tych stoi jak byk, dokładnie grudzień 1996 roku.Cytat:
Zamieszczone przez Przemek_PC
OT: a wie ktos co oznacza nazwa FED?Cytat:
Zamieszczone przez McKane
:shock:
FEliksDzierżyńskiCytat:
Zamieszczone przez krecio
Jurek!! Brawo. Prawie dobrze.
Feliks Edmundowicz Dzierżynski[B]
Tak czy inaczej ta sama zaraza!Cytat:
Zamieszczone przez krecio