A co tam skoro miełem dziś 20 min. ...
(tylko nie po oczach ;-) ).
Wersja do druku
A co tam skoro miełem dziś 20 min. ...
(tylko nie po oczach ;-) ).
Dobra. Tak sobie mysle ze musi byc to cos zywego. Kolorki czarne, białe, czerwone... I jeszcze trzeba pomyslec, pokombinowac. Moze wyjdzie cos fajnego. tutaj kolejna propozycja.
I moze ktos podesle zdjecie jakiegos innego aparatu. NIe koniecznie Eosa. :D
Moze byc cos stareego mam starą taka harmonijke ale nie canon. Albo cos nowego... EHhh... Jak myslicie.
Hmmm ja w zasadzie powtórzę swoje zdanie z poprzedniego mojego postu w tym wątku – jak dla mnie wcale bardziej kolorowo nie oznacza fajniej – z tego powodu obie powyższe mi się nie podobają a najlepsza wydaje mi się spośród zamieszczonych do tej pory poprzednia propozycja Hadsona (tylko bez cieniowanych liter!). Tyle mojego skromnego zdania :smile:
Czy jeszcze za bardzo kolorowo ?? ... bedziem redukować ;-)
Napisz coś więcej - co masz zamiar napisać i przy jakiej okazji ?Cytat:
Tak na marginesie - chyba niebawem zareklamuje nasze forum w KŚ
Pewnie bedzie jakis tekst o onanistach sprzetowych ;-)
Przy okazji wskazówki, zeby ludzie nie radzili się tylko sprzedawcy w sprawie wyboru odpowiedniego sprzetu, ale równiez pogrzebali w internecie. Zwlaszcza grupy dyskusyjne oraz fora internetowe poświecone markom różnych aparatów (Canon, NiKon...) mogą byc baaardzo przydatne 8) No i oczywiście beda adresy www...Tylko jaki podac przy Canon? :roll:
Dlaczego nie zmienicie tej beznadziejnej nazwy???
Że Canon to wiadomo ale "Board" - dlaczego deska???
Język polski też jest piękny...
Nooo, nazwijmy je Kanon Deska, dyskutownia użytkowników aparatów Kanon :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Gregg
Jaja sobie robie...mam dziś dobry dzień :)
Jest piękny ale w tym wypadku mi np. to nie przeszkadza a poza tym "Board" ma wiele innych znaczeń...wszystko zależy od kontekstu.Cytat:
Zamieszczone przez Gregg
Sądzę, że to wyrażenie można potraktować jako akcent kosmopolityczny tego forum. Już mieliśmy na forum kolegę z Chin... :)