Jeżeli często tak paraduje, to dla okolicznych mieszkańców (całkiem spore miasteczko :-D) może być rozpoznawalna po pośladkach ;-)
Wersja do druku
to co kolega mario zrobił to rekalama wirusowa. albo jak kto woli szeptana.
Ostatnio wracając z Kerfura napotkałem coś podobnego na przystanku.
Ludzi full, a centralnie przede mnie (1,5m) podeszła babka jakoś ok 40tki i z kiecką minimalnie niżej niż na załączonym zdjęciu. Ale dosłownie na wysokości 'kocura'. Stwierdziłem, że to raczej nie tak zwyczajnie tylko po prostu może kobieta akurat (wieczór) wybierała się w 'trasę'. Ot stolica, ot zwykłe przewietrzenie...
PS. Kto obstawia czy kucnąłem?? :mrgreen: Fotki nie wstawie :P
PS2. Jeszcze lepiej było jak wsiadała po schodkach do autobusu :lol:
Nadzwyczajna sytuacja jaka miała miejsce w dniu 21 maja 2007 na ul. Ostrobramskiej w Warszawie w ok. 12 godziny.
Zdjęcia wykonane z samochodu przez szybę z siedzenia pasażera.
Zapraszam: http://www.gofoto.org/index.php?p=fo...&typ=kategoria
Kolejne zdjęcia z tej serii są widoczne po kliknięciu na: Poprzednia .
Pozdrawiam,
Mario, zaloz sobie watek w galeriach uzytkownikow i tam wrzucal swoje zdjecia.
i niech to nie bedzie za kazdym razem byle jaki pretekst do reklamy strony...
Nie wiem jak reszta kolegów, ale ja nie rozumiem, a co chodzi w tym reportażu? Znaczy się, coś sie stało, ale nie wiadomo co? Wypadek czy śmigłowiec lądował awaryjnie czy jeszcze jakieś inne nagłe i nieprzewidziane zdarzenie ?:confused:
Kurde, prawie jak Windows - kliknij START żeby wyłączyć komputer :mrgreen:
mnie już ten wątek drażni - zwłaszcza, że mi się subskrybował:D
EDIT: a propo zdjęcia - jak masz już robić taki wielki szum to może daj jakąś ciekawą fote. nie można było - jakby to było oczywiście coś ważnego a nie jest - wysiaść z auta i podejść tam?? bez sensu.
Widzisz, mogłeś zrobić fotę komórką i startować w konkursie, a tak LIPA :lol: