mnie zaraz krew zaleje czekam już ponad 2 miechy, i normalnie może bym się nie niecierpliwił ale ta kasa jest mi pilnie potrzebna
Wersja do druku
mnie zaraz krew zaleje czekam już ponad 2 miechy, i normalnie może bym się nie niecierpliwił ale ta kasa jest mi pilnie potrzebna
Właśnie dostałem :
14:54:52 09-10-2007 Przelew na rachunek 370.00
Nadawca CONTINENTAL PROMOTION INT. LTD
TIPPERARY
CO. TIPPERARY
Tytuł przelewu //REF 84338C0526539 CANON EOS 20TH
ANN CASH BACK CREF 084338C0526539
DEDUCTED CHARGES PLN20,
Oczywiście potrącili 20zł. Ściema a nie 390zł cashback!
Na dniach będę wysyłał CashBack za 85/1.2 - ciekawe ile to potrwa ;)
Nie chodzi o 20zł, chodzi o zasadę.
Teraz doczytałem że bank może potrącić opłatę :/ No cóż :(
Chyba jednak opłaca się występować o zwroty przy większych kwotach :)
Ja kupiłem 28 czerwca 30D + 17-85 is i zwrot za ten zestaw był 970 PLN :D
Oczywiście naczekałem się ok. 1,5 miesiąca, ale dostałem zwrot -20 PLN które PKO BP zabrało :(
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czy nie wiecie może czy sprzęt kupiony od sprzedawcy, który kupuje bezpośrednio w Japonii (a nie w Canon Polska lub w Niemczech) też jest objęty promocją CashBack?
Z tym Cashback to różnie bywa. U mnie po wysłaniu dokumentów, dość szybko było w statusie, że jest w trakcie realizacji. Ale potem długo cisza, chyba ze 2 miesiące. Nie chciałem już czekać i napisałem maila do Canona. I nagle za 3 dni pieniądze trafiły na moje konto. Może to przypadek, ale jak akurat bardzo rzadko wierzę w przypadki.
Więc może to będzie podpowiedź dla tych długo oczekujących.
Pozdrawiam.
ja ich dziś równo w mailu zbeształem i co kaska zaraz przyszła
ale te 20 zł pobrane przez mój bank, przegięcie to powinien wysyłający pokrywać
U mnie siedem tygodni
hmm Wes spokojnie jesli wniosek zlozyles i dobrze wypelniles wszystkie pola to na 100% otrzymasz zwrot ja czekalem 3 miesiace i w koncu przyslali wiec niema sie co denerwowac poczekaj a na pewno dostaniesz :) pozdrawiam