http://www.canon-board.info/showthread.php?t=26133
Wersja do druku
-ehm- czy ktos moglby mnie oswiecic, bo nie widze zwiazku miedzy tematem a tym co jest na pracach.
czyzby kolega byl az tak bardzo nie kumaty? przeciez to proste jak barszcz w zrozumieniu tego co autorzy chcieli przekazac, ja to rozumie ze chodzi o zamiane czegos co bylo kiedys zywe w cos co teraz przypomina kamien. Tak wiec prace jak najbardziej na temat. pozdro
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
mysle ze nie koniecznie z plastiku, trzeba sie zapytac gdzie mozna takie cudo zobaczyc i sie przekonac czy to plastik czy beton.
Mantas: bardzo ciekawa interpretacja tematu. niech bedzie - to jak sie ma 2-ga praca do zmiany czegos co bylo zywe w kamien? but sie zeskamieni? koszulka zesztywnieje do twardosci kamienia?
korona-pl: dobra interpretacja; to do mnie przemawia. w dzisiejszych czasach potrzebuje pare browarow zeby tak otworzyc (skamienialy) umysl ;)
Co do odpowiedzi na Twoje pytanie to nie mam zielonego pojecia o co chodzi na 2 fotce ale widocznie autor moal w tym jakis zamysl i mysle ze po battlu trzeba poprostu zapytac o co kaman :) hahaha fakt z tymi browarami to przyznaje racje ze w dzisiejszych czasach trzeba czasem sporo wypic aby skumac o co artystom chodzi :) tez czasem se chlapne zanim pojde do galerii ogladac jakies stwory :mrgreen: pozdro
swoja droga, czasem sie zastanawiam czy to ja juz taki niekumaty i ten caly swiat poszedl tak do przodu ze nie lapie co autor mial na mysli, czy zwyczajnie nie ma zwiazku...
niezaleznie... browar dobre rozwiazanie :) i nie trzeba go interpretowac....
To gratulacje wygranego battla panie Wats0n :) a wszystkim tym ktorzy glosowali na moja prace bardzo dziekuje i pozdrawiam !!
Ja również dziękuję - zarówno za głosy, jak i rywalowi za pojedynek.
No i raz jeszcze przepraszam za problemy sprzętowe, które odpowiadają za pierwsze 10 dni opóźnienia.