Jarek się wystraszył, że go umieścisz na liście "BE":mrgreen:
Wersja do druku
Jarek się wystraszył, że go umieścisz na liście "BE":mrgreen:
nie dziwne że na joemonster wylądowało to zdjęcie:D
Oj niekoniecznie. Już któryś raz słyszę od klientów, że ktoś wziął pierwszego lepszego fotografa i potem głupio mu było pokazywać zdjęcia.
I potem idzie fama że takie zdjęcia to standard.
Oj mamy różne zdania (jak widać ;) ) ale zdjęcia Oskarowego cenię bardzo wysoko :razz:
mnie teraz para atakuje że na tę sobotę potrzebuja kamermistrza byle by był. A wszyscy których mogłem polecic są zajęci, jeden ma sprzęt ale nie chce nawet pokazać materiału i nie polecę a oni dalej "żeby tylko był..." chyba wezmę kamerkę "miedzy nogi;) "
To może daj kamerę jednemu z weselników i niech kręci :P . Takie prośby od tego pokroju specjalistów też się zdarzają ;)
Eee tam - zobaczcie... na podglądzie ma ich w kadrze :) Gdyby cyknął bez lampy może by było nawet OK ;D
Niezbyt - z tego kąta w tle będzie miał kawałek ściany i drzewa po drugiej stronie dolinki. Co z resztą widać nawet na ekraniku jakby się przyjrzeć :P
ja se wersje do lustra zrobie bo i po co człek ma dwa oczy...?? jeden wizjerek z kamerki do jednego drugi do lustra, a zeby z ciężko nie było to se to wszystko zamiast paska gumą od gogli do łba przytroczę niech uvex tez za reklame cos dorzuci. Do ja..ek se worek z kamieniami- dla stabilnosci, a po co statyw nosic -przywiążę , ale dżipiesa to już asystentce dam co by sie na tym plenerze nie pogubić...;)