Pokaż wyniki od 1 do 10 z 85

Wątek: Wyższa szkoła jazdy dla fotografów ślubnych

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ripek Zobacz posta
    (na szybko zrobione )

Proponuję zorganizowanie akcji - każdy na stronce by dał sobie takie małe logo i zrobić jakąś stronkę informacyjną dla nieświadomych ...
    A kto będzie decydował, czy ten drugi jest amatorem czy nie (oraz w efekcie, kto będzie mógł zamieścić na stronie to subtelne logo)?

Bo ja amatora poznaję po zdecydowanie czymś innym niż to, co trzyma w rękach.

Widziałeś zdjęcia tego gościa? Dla mnie to on może sobie jeszcze miotłę w tyłek wsadzić i zamiatać za sobą. Skoro Para zdecydowała się na TAKIE usługi, to pewnie byli świadomi ich jakości. Ich sprawa i tyle.
    Cytat Zamieszczone przez stdanielo Zobacz posta
    Ja niestety już od dawna słyszę o takich, niestety tak robią a ludzie się nabierają
    Jeśli jakość Twoich prac jest lepsza, to to ludziom pokaż. Jeśli się na Ciebie i tak nie zdecydują, to zwyczajnie nie byli to Twoi klienci. Oni Ciebie nie chcieli, w efekcie końcowym zapewniam Cię, że Ty również ich byś nie chciał. Tyle.
    Ostatnio edytowane przez oskarkowy ; 26-07-2007 o 09:04
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    A kto będzie decydował, czy ten drugi jest amatorem czy nie (oraz w efekcie, kto będzie mógł zamieścić na stronie to subtelne logo)?
    Nie chodzi o logo - moze go nie byc.
    Chodzi o stronę informacyjną czym się kierować, o co zapytać fotografa itp.

Logo to taka forma żartu. Nie mówi ona przecież "ja jestem super - inni są be" tylko jako ogólne ostrzeżenie.
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Pełne uzależnienie Awatar ripek

Domyślnie

Skoro Para zdecydowała się na TAKIE usługi, to pewnie byli świadomi ich jakości. Ich sprawa i tyle.
    Oj niekoniecznie. Już któryś raz słyszę od klientów, że ktoś wziął pierwszego lepszego fotografa i potem głupio mu było pokazywać zdjęcia.

I potem idzie fama że takie zdjęcia to standard.

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    Jarek się wystraszył, że go umieścisz na liście "BE"
    Oj mamy różne zdania (jak widać ) ale zdjęcia Oskarowego cenię bardzo wysoko :razz:
    Ostatnio edytowane przez ripek ; 26-07-2007 o 09:28 Powód: Automerged Doublepost
    Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II

Coś już napisał Awatar gokyu
    Miasto
    Silesia City

Domyślnie

Jeśli jakość Twoich prac jest lepsza, to to ludziom pokaż. Jeśli się na Ciebie i tak nie zdecydują, to zwyczajnie nie byli to Twoi klienci. Oni Ciebie nie chcieli, w efekcie końcowym zapewniam Cię, że Ty również ich byś nie chciał. Tyle.
    nic dodac - nic ujac... pozdrawiam wszystkich ktorzy wiedza co to ISO :P

Uprawnienia umieszczania postów