To ktore numery byly robione szerokim katem i to chyba chodzi o tamrona, co? chyba 34, 36, 38?
Wersja do druku
To ktore numery byly robione szerokim katem i to chyba chodzi o tamrona, co? chyba 34, 36, 38?
Panoramowanie w Twoim wydaniu zdecydowanie mi sie podoba. Świetne zdjęcia.
Dzięki! To były pierwsze moje próby z tą techniką i troche tak na czuja to wszystko robiłem, trochę też mnie ograniczał stałoogniskowy obiektyw, ale sam jestem zadowolony. Chyba się jeszcze wybiore na tego typu imprezy.
Co do zdjęć robionych szerokim kątem, to oczywiście tylko 35 z tych tu pokazanych. Na tego typu zawodach nie ma szans podejść bliżej toru z wiadomych przyczyn.
jak na pierwszy raz to super! bardzo mi się podobają.
To robiles ta 100 czy 50? a czy robiles zdjecia seryjne czy poprostu ryzyk fizyk jak trafie to bedzie? :)
To jest najwazniejsze zeby fotograf byl zadowolony wkoncu to nasze hobby :) a na takich zawodach to zrozumiale ze nie puszcza luda pod sam asfalt :) no chyba ze ta sa jakies zawody terenowe to wowczas ludzi nie upilnuja :)
Bdb paning. Pierwsze próby są najtrudniejsze ale warto dobrze opanowac tą technikę :) Widac że Ty ją już opanowałeś :) 30 i 31 są super.
P.S. Ze swojej strony mogę polecic 70-200 na wyścigi. Robiłem tym szkłem i wyścigi torowe i terenowe, idealnie się nadaje :)