Dentharg moze być. Ważne by mi nikt go nie ukradł:) w ostateczności zostawie pod Politechniką.
Wersja do druku
Dentharg moze być. Ważne by mi nikt go nie ukradł:) w ostateczności zostawie pod Politechniką.
Wiesz, tego to Ci na 100% nawet na płatnym parkingu nie zapewniają. Garaż podziemny ma zamykaną bramę, więc dostęp jest nieco ograniczony (chyba, że jakiś lokator zostawi drzwi wejściowe otwarte).
Jak masz jakąś drezynę to można zostawić bez obaw. Jak coś lepszego - to pewnie masz jakiś pokrowiec na to i można przykryć.
Ja parkuję swoją Corollę, sąsiad Alfę Romeo i na razie bez szwanku (no, mi kołpaki ukradli rok temu).
Dentharg chcę choc troszku bezpieczeństwa, coś lepszego od parkingu na ulicy:) Resztę dogadamy na PW.
PS. Jest co coś lepszego od drezyny.
PS. Zawsze chciałem mieć motor; nie mam kasy i żona nie pozwala teraz :S Moje marzenie to Yamaha YZF-R6 w malowaniu F1 (biało niebieskie).
No to szykuje się fajny plenerek.. Teraz pytanie tylko czy wybiorę się na Rajd Polski, czy zostanę w pracy, a w niedzielę na plenerek..
też z chęcią się zjawię :)
To też się zjawię :)
No to wygląda, że jednak mnie nie będzie niestety. Jednak uda mi się pojechać na Rajd Polski, z czego nie ukrywam się cieszę. Ale mam nadzieję, że nic straconego i ktoś za tydzień będzie miał ochotę na jakieś focenie.
Witam serdecznie.
Chciałbym zgłosić wstępnie swoją osobę (może wraz z kolegą), jeżeli nie będzie wam przeszkadzać obecność dwóch "świerzaków". Mam kompakta, ale jeżeli byłaby możliwość nauczenia się czegoś to jestem chętny. Liczę na cenne porady :) oczywiście bez narzucania się i włażenia w kadr hehh, to co mogę liczyć na małą szkołę?
Pozdrawiam