tpop/gdzie można zobaczyć Twoje zdjęcia? Bom ciekaw Twojego ideału..
tpop/gdzie można zobaczyć Twoje zdjęcia? Bom ciekaw Twojego ideału..
No kiedyś jak pracowałem w labie (tfu tfu) który tam robił jakieś foty, to młodzi jak wybierali zdjęcia, wybrali jedno totalnie niedoświetlone (na oko jakieś kurcze - 4 ev).. Myśmy wyciągnęli to zdjęcie, oczywiście szumy wielkości mrówek, ale młodym się podobało :o ...
No ale podstawą jest portfolio, i po nim sobie młodzi wybierają kogo chcą, i potem nie powinni mieć pretensji że zdjęcia są takie a nie inne
Sven, konkret odpowiedz. Coraz bardziej przekonuje się do tej myśli.
to ciekawe, bo wypowiadasz się z takim autorytaryzmem, jakbyś siedział w temacie od lat...
Odpowiedzi na PM się rozumiem nie doczekam :)
no ale koniec offa
Tutaj znajdziesz trochę moich fotek. nie uzywalem blendy.
http://picasaweb.google.com/Andrzej.Fryda
Andrzej.... chce cię na moim ślubie :))))
Nie wiem jak w Gdnasku, ale w wiekszosci miejsc, to cenia sobie raczej dobre zdjecia. Dla niektorych byc moze sa jeszcze kryteria 'z lampa czy bez lampy' - dla mnie pytanie rownie rozwojowe jak 'czyfra czy anolog'. Choc wciaz sa tacy, ktorym to jest potrzebne do szczescia.
A ja ich daje duzo wiecej i jak dotad nie mialam narzekan. A czemu zdjecia z zabawy weselnej, maja wygladac jak zdjecia z zabawy weselnej, a nie z dyskoteki?
Wiele osob zarzuca mi, ze robie bardzo nieslubne slubne zdjecia i dziwia sie, ze jest na nie zapotrzebowanie. A chyba jest jakos tak, ze ludzie (klienci) sa mocno zmeczeni tym, co jest powszechnie uznawane za stylistyke slubna i ciesza sie, ze moga znalezc cos innego.