Czy jest szansa na listę osób które złożyły zamówienia i które mają wszystko zapłacone a które nie , tak co by wszystko było domówione i wszelkie wyjaśnienia były przed rozsyłką jeszcze???? Chyba nikt nie lubi niemiłych niespodzianek
Czy jest szansa na listę osób które złożyły zamówienia i które mają wszystko zapłacone a które nie , tak co by wszystko było domówione i wszelkie wyjaśnienia były przed rozsyłką jeszcze???? Chyba nikt nie lubi niemiłych niespodzianek
Właśnie o to samo chciałem prosić:)
pisałem na meila do Diodaka z potwierdzeniem, ale nic nie otrzymałem...
myślę że spokojniej by było dać listę w/w
no zamówiłam chyba dwa przedostatnie
pozdrawiam
Już wszystkie smycze wykupione. Teraz pewnie ilość nowych zamówień na ID spadnie...
Przedostatnia i ostatnia :D
Jako, ze nie ma juz szans na zamowienie smyczy...
Oglaszam konkurs dla pozostalych "poszkodowanych".
Pomiedzy tych, ktorzy zamowia pozostale 37 ID, zostana rozlosowane dwie darmowe smycze. Po jednej dla osoby. Zostana dorzucone do przesylek z ID szczesliwcow.
Szanse sa lepsze jak 1:20, wiec warto probowac ;) Latwiej wygrac jak w totka :mrgreen:
Listy za bardzo sensu nie ma robić bo wszyscy którzy zamówili wpłacili ;) oprócz raptem dwóch osób. Jak będziemy przy końcu zamówień to wystawię listę.
Można jeszcze znacznie przyspieszyć zamawianie identyfikatorów ogłaszając konkurs pod tytułem „Podwój zamówienie”. Osoby które zamówiły identyfikator zamawiają jeszcze jeden. Pierwszych 37 otrzymuje całość zamówienia (dwie sztuki). Wśród pozostałych zostanie rozlosowana nadwyżka 26 sztuk. Organizator musi zapewnić brak nadziei na zwrot wpłaconej kasy. :mrgreen:
coś formularz przestał naliczać kasę(?)
i dodatkowo mozna kliknąc inne formy przesyłki(?)
coś sie formularzyk chyba troszke posypał
ja sie jeszcze wstrzymuję ale w tym tygodniu powinienem zamówić.
Smyczkę mam już z poprzedniej tury.
Wkradla sie drobna literowka ;) Juz poprawione. Dzieki za informacje.
Choc zamowienie poszlo by i tak poprawne. Dane na poczatku sa tylko informacyjnie. W dalszej czesci dopiero jest wszystko dokladniej sprawdzane i przeliczane na nowo.