Czy sugerujesz, że po wytarciu zostanie... białe body?
Mattnick to dla ciebie :D
Wersja do druku
posiadam srebrny 350D, kupiłem bo miałem wcześniej 300 też srebrną, więc myślałem że żadna róznica,ale następnym razem chyba wybiorę czarny, chyba że trafi się okazja kupić srebrny w dobrej cenie. Nie widzę żeby gdzieś się przecierał, a mam go od roku
ja miałem dwa lata srebrną 300D ale się skubany dobrze trzymał, białego plastiku nie uświadczyłem, przypuszczam, że to nie jest malowane tylko półfabrykaty, z których robi się odlewy są już takiego koloru
Srebrny mniej się nagrzewa od słońca niż czarny.:lol:
swoja droga.. skoro Elki biale mogli zrobic to i mogliby i Exclusiv biale body.. przynajmniej bylby komplet. Foto slubne i panna mloda w bialej sukni trzyma w rekach bialego canona z biala Elka:)
Z tego co ja się zdąrzyłem dowiedzieć, to Canon EOS 350D (czarny) jest modelem wypuszczonym na rynek Europejski produkowany w japoni, natomiast Canon Digital Rebel XT (srebrny) jest produktem na rynek amerykański i produkowany w chinach tudzież na tajwanie (już teraz nie pamietam). Z tego co wiem to różnią sie troche jakością wykonania ze względu na różne fabryki, ale może to być nie zauważalne dla zwykłego śmiertelnika.
bierz czarny bo mi z 300d farba na rogach schodzila i pod koniec kariery byl laciaty - czarno srebrny :)
Mam srebrnego laptopa, złazi farba jak trza.