srebrana obudowa dodaje +1 do celności i +2 do wytrzymałości postaci która ją trzyma.
srebrana obudowa dodaje +1 do celności i +2 do wytrzymałości postaci która ją trzyma.
wiedzę uzupełniam tu: www.tutorialik.pl
Ze srebrnej farba schodzi :P
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Canon EOS 30D | Canon EOS 7D | Tokina 11-16 AT-X 116 Pro DX f/2.8 | Tamron 17-35 SP AF Di LD IF f/2.8-4 | Tamron 28-75 SP AF XR Di LD IF f/2.8 | Tamron 70-200 f/2.8 Di LD Macro | Canon EF 50 f/1.8 | Speedlite 430 EX | Velbon Sherpa 600R | Velbon RUP 4 | Naneu Pro C300
Czarna nie jest malowana :P
jest malowana czarnym matem....chyba że to ten mat się wyciera....u mnie się ponawycierał w paru mniejscach
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Niech zgadnę... na spuście? i teraz masz srebrny?![]()
... PhotoAnarchist ...
nie jestem żadnym mądralą... mondralom tym bardziej!
nie no...na dole się powycierał i już nie jest matowy tylko ładny...świeconcy
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!
Nie mat się wyciera, tylko musisz wiedzieć ze powierzchnia matowa jest dlatego matowa że nie jest gładka, ma na sobie wiele bardzo małych drobinek które powodują załamania światła i dlatego korpus się nie błyszczy.
Na kantach rogach i miejscach gdzie powierzchnia jest narażona na tarcie, drobinki się ścierają-równają w gładką powierzchnie dlatego zaczyna się błyszczeć.
Srebrny kolor nie jest niczym innym jak farbą pod która znajduje się zazwyczaj biały plastik, zobacz sobie choćby na srebrnym pilocie od jakiegoś urządzenia![]()
To jest wersja amatorska.
Mam taki i dzięki temu nie mam tych problemów co niektórzy, że ludzie mnie pytają, czy przypadkiem nie jestem profesjonalistą.
[QUOTE=iktorn92;313991]
Czym różni sie wersja srebrna od czarnej.
Chyba niczym oprócz koloru
Ja wybrałem świadomie czarny
PS. jak Ci się nie będzie podobał to zawsze możesz reklamować niezgodność towaru z opisem (filmy)
Pozdrawiam
7D, 350D, S10-20, C18-55 (kit), C50/1.8II, C100-300 USM, S30/1.4 430EX + StoFen,
wiele chęci i mało czasu
CIERPIĘ NA CHRONICZNY BRAK "ELEK"
moje fotki
moje na getphoto