fajna rolnetka...:)
Wersja do druku
fajna rolnetka...:)
fajna, fajna ale sa tez i minusy.. af lapie najszybciej i najdokladniej na kontrastowych obiektach, bez statywu ani rusz, i co najbardziej wqrza - ostatnio wyskakuje mi w puszce wartosc przeslony 00 (i jednoczesnie wiesza sie af)..
taka syt. zdarzyla mi sie pare razy i pomaga tu wylaczenie i wlaczenia apratu.. moze to kwestia zaklejenia stykow - bede jeszcze kombinowal..
trzeba tez domknac przeslone (ja zwykle do f13 z zalozonym tc) ale i tak kenko kupilem z mysla glownie o statycznych obiektach wiec nie jest to dla mnie specjalny klopot :)
najwazniejsze, ze jakosc optyczna jest ok a reszta to niestety "cos za cos" :wink:
Chcesz tym ludziom do okien zagladac??:wink:
no i kogo tu zawialo :D .. trzeba sie bylo na plenerku pojawic, to bys sam do paru okien zajrzal :lol: :p
a co do kenko, to chocby w krakowskim zoo pare fotek robilem wlasnie takim duetem, bo zwierzaki poodsuwaly sie w najdalsze zakamarki wybiegów.. a mnie sie zdjec samych pyskow aqratnie zachcialo :wink:
niemiłosiernie podoba mi sie ta sigma .. :)
tylko jak narazie cena nieosiagalna jak dla mnie.
to kwestia czasu i potrzeb.. rok temu wydawalo mi sie ze s70-300 to maks. na co mnie stac.. a wystarczylo zacisnac pasa, chodzic w dziurawych spodniach, nie tankowac samochodu, zapomniec o wyjsciach na piwo i nie minelo pol roku a mialem juz nazbierane $ na 50-500 :mrgreen: