Zlituj się i zapłać jeszcze trochę za naukę bo oczy bolą, jak się Ciebie czyta. Za dwa byki w jednym, prostym wyrazie, to chyba by nawet z podstawówki nie wypuścili.
Wersja do druku
heheheh widze że na tym forum wszyscy muszą mieć jednakowe "właściwe" zdanie , bo inaczej to hohoho, kolego jak nie podoba się pisownia można nie czytać, jakoś tak mam że słabo mi idzie zwłaszcza na klawiszach , ręka sama sporo pamięta jak prowadzić pisadło, a na klawiszach w pośpiechu :oops: ale w nosie to mam
Ależ ja nie mam żadnego zdania na temat podróby gripa, bo takowej nie posiadam, natomiast miej szacunek dla osób, do których kierujesz swoje teksty i pisz tak, żeby nie powodować u nich wytrzeszczu oczu. I pisz zrozumiale, bo naprawdę trudno jest zrozumieć, o co właściwie chodzi w zdaniu:
"Aparat wygląda jak nowy polecam każdemu maszyna stoi na ławie i się wpatruje super poprostu."
Tekst napisany tak niechlujnie jest nie tylko niezrozumiały, ale także mało wiarygodny. Bo czytelnik ma wrażenie, że jego autor cierpi na jakąś odmianę niedorozwoju umysłowego, a trudno jednak w pełni ufać osobom z takimi dolegliwościami.
Dobre, dobre :D Ale się ubawiłem czytając twoje wypociny. Jeżeli chodzi o kupowanie zabawek to mam w tym duże doświadczenie - ale jako rodzic. Po za tym sam przymierzałem gripa o którym mówisz i niestety daleko mu do Twojego opisu :) Wchodzi na forum i pierwszy twój post jest typu "kupujcie bo jest super" :) Rewelacja :)
Nikogo nie namawiam do kupowania, wiele złego czytałem w tym temacie o zamiennikach, kupiłem i widzę to inaczej. Napisałeś ze to reklama, a Kolaj widzi wiele bałaganu w tym tekście to się raczej kłuci ze sobą. Przypomina mi to sytuację z moim Fuji s9500, jakiś czas temu doczytałem, że muszą być dwie wersje tych aparatów, bo jak inaczej traktować opinie o wspólnym wektorze, lecz przeciwnym kierunku.
Słusznie napisałeś że to moje początki na tym forum, a tu ktoś pisze że reklamuje jak jakiś sprzedawca, przyznaj że to może irytować.
Pobawie się tym gripem to jeszcze napisze jak się sprawuje.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Dodam tylko, że zaskoczyłeś mnie postawą, po tym jak skrytykowało mnie kilku ADWOKATÓW, zwyczajnie potraktowałeś temat z humorem, gratuluje.
Chyba o wspólnym kierunku lecz przeciwnym zwrocie? ;)
A poważnie, to cieszę się, że od czasu do czasu trafia się ktoś, komu ten grip działa prawidłowo i jest z niego zadowolony. Napisz za jakiś czas, jakie masz wrażenia. I jeszcze jedno, naprawdę bez kąśliwości. Napisałeś wcześniej, że "gripy canona sprawiają wiele figli swoim właścicelom". Czy możesz podać jakieś źródło tej informacji? Bo czytam to forum od dosyć dawna, sam jestem posiadaczem takiego gripa i przyznam, że, jak dotąd, nie spotkałem się z taką opinią.
http://canon-board.info/showthread.php?t=17925&page=9
Wstawiłem linka do podobnego tematu są w nim opinie dobre i złe na temat zarówno kundli jak i oryginałów. (post 88 )
Nie obrazisz mnie, jeśli masz rację popełniam byki różnego typu i podpisuje się pod swoimi błędami, nie lubię odpowiadać za rzeczy, których nie popełniłem.
Wiesz dla Ciebie zagłuszaniem, dla mnie spokojem - każdy wie za co płaci :D.
A.. nie do końca.
Pkt. 6 regulaminu forum stanowi:
"Ortografia - każdy piszący na forum powinien dokładnie sprawdzić pisownie przed wysłaniem posta. JEDNAK nie tolerowane będzie zwracanie uwagi na ortografie innych forumowiczow (od tego są prywatne wiadomości). Należy unikać niechlujnego pisania wiadomości. Jeżeli szanujesz czas i wiedzę innych użytkowników Forum i chcesz od nich otrzymać odpowiedź, zadbaj o schludny i poprawny ortograficznie wygląd swojej wiadomości. Dopuszczamy pisanie bez polskich liter."
;-)
I nie bierz tego znów do siebie. Regulamin to takie coś co wszystkim wychodzi na dobre :).
oczywiście zgadzam się w 100%
Jestem w szoku, od x czasu czytam różne fora, ludzie dyskutują, sprzeczają się, uczą nawzajem, doradzają, admin upomina, nakazuje, wykreśla, blokuje, ale nigdy nie spotkałem się, że użytkownicy cytują sobie punkty regulaminu. Większość ludzi nigdy nie czytało regulaminu, reszta raz jeden przy rejestracji. I nie chodzi mi o to, że regulamin jest zły czy niepotrzebny zupełnie przeciwnie, ale wystarczy być normalnym człowiekiem przestrzegać norm i zasad współżycia w grupie by go drastycznie nie naruszyć. Wszelkie „odchyły” reguluje admin i zazwyczaj to wystarczy. Znajomość regulaminu na pamięć, cytowanie jego punktów to jakoś kiepsko mi się kojarzy. Ale przypominam sobie takie powiedzenie: „dajcie mi delikwenta, a kij się znajdzie”, kiepska taktyka. A przewidując twoją reakcję, powiem Ci, że jeśli nie widzisz nic złego w takim zachowaniu to myślę, że czas zacząć się martwić.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Czytam sobie tego posta i widzę w nim sporo racji, nie jestem jakimś strasznym burakiem, no może trochę.:D Chciałem kolegę (mkwiek) przeprosić i choć potraktował to śmiechem, to przeprosiny się należą, nie miałem zamiaru obrazić, lecz zbyt mocno forsowałem swoje racje.:oops:
guineagod - może te 15% co zaoszczędziłeś przeznacz na słownik ortograficzny, bo aż się coś robi jak się czyta Twoją ortografie. Jak kupisz jeszcze jakiś zamiennik i zaoszczędzisz drugie 15% to weź słownik poprawnej polszczyzny.