Muflon, mnie też się wydaje że oni czyszczą tą matrycę tak samo jak ja. Tylko ludziom o tym nie mówią, bo by snobizm canonierów znacznie po****dł ;)
ToMo, do marketu po patyczki śmigaj i nie pękaj. Szkoda kasy na duperele.
Wersja do druku
Muflon, mnie też się wydaje że oni czyszczą tą matrycę tak samo jak ja. Tylko ludziom o tym nie mówią, bo by snobizm canonierów znacznie po****dł ;)
ToMo, do marketu po patyczki śmigaj i nie pękaj. Szkoda kasy na duperele.
marantz, próbowałem patyczkami na sucho i jeden taki wkur...jacy paproch zszedł ale mam wiele plamek jakby rozmytych i one są dalej i nie wiem czy w spirycie nie zwilżyć ??
Mam coś dla onanistów http://www.fotopolis.pl/index.php?n=5238
Co do tłustych smug... po pierwszy razie u siebie też tak miałem. Tego na zdjęciach nie widać, u mnie po kilkunastu czyszczeniach zwyczajnie tych smug już nie widać. Zostały wyczyszczone. Widocznie miałeś jakiegoś tłustego paprocha który z czasem utył jeszcze bardziej ;)
Jak ktos nawiedzony to zawsze może wyciagac filtr i myc w myjce ultradzwiekowej rewelka :) A powaznie to mozna kupic fajne patyczki do wymazow w aptece (jalowe heheh)
patyczki rulezz a kłaczki to pikuś....łatwo się je zdmuchuje....;)
tzn. nie rozumiem czyscicie tymi patyczkami na sucho??
i taki szorowanie na sucho cos daje? Tzn. usuwa plamy wywolane kondensacja, czy tylko je rozmazuje?
Tak to działa, że matryca lśni czystością i dlatego mam tam gdzie mam bajery w stylu samoczyszczącej matrycy.