Co by nie powiedzieć takie wątki wprowadzają powiew świeżości na forum :mrgreen::D.
Wersja do druku
Co by nie powiedzieć takie wątki wprowadzają powiew świeżości na forum :mrgreen::D.
Proponuję dokleić wątek do "dowcipów o fotografii":p
Dajcie spokój chłopakowi, to jego pierwsza lustrzanka więc może nie wiedzieć. Jeden z moich znajomych po tygodniu od kupna 350D pytał mnie gdzie się włącza "ten cholerny podgląd na LCD!" :lol: . Jak już wytłumaczyłem o co chodzi to zrozumiał czemu przez tyle czasu tłumaczyłem dlaczego wielkość obrazu w wizjerze jest tak ważna.
MMM ma 100% racji . Nikt przecież od razu nie nauczył się jeść nożem i widelcem . Padło pytanie , padła odpowiedź , koniec tematu .
Proponuje ten wątek zamknac by więcej nie było zbędnych , bezsensowanych komentarzy .
Zasady dobrego zachowania na Forum , punkt drugi .
Zgodzę się z Tomasz1972 i MMM , ja np. dopiero ok 6 mieś temu odkryłem do czego jest ta gumowa zaślepka na pasu zakładana na okular na zamiast muszli ocznej :) że się zakładałada to wiedziałem, ale po co to dopiero niedawno załapałem :)
W sumie pytanie o sposób wyłaczenia dźwięku migawki jest z tej samej ligi. Nie pamiętam gdzie je widziałem, tu czy na prfc.