Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko :). Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot ;) ) więc chętnie popatrzę na Wasze.
Fajne, dawajcie więcej.
Wersja do druku
Pawlo, najwyraźniej jesteś moim sąsiadem bo ja też mam 10 minut na lotnisko :). Fajnie było, zdjęć nie robiłam (tzn. robiłam ale jak moje dziecko udawało samolot ;) ) więc chętnie popatrzę na Wasze.
Fajne, dawajcie więcej.
Wrzucam tez kilka moich. Kompletnie spieprzyłem sprawe robiąc w jpg'ach, a nie w rawach ...zle ustawiłem WB. Wiekszosc zdjec do wyrzucenia :(
Chętnie przyjmę na klate ostrą krytykę.
Pare moich
Ogolnie wiekszosc pojdzie do kosza, na takie imprezy to jednak kamera lepsza :)
Ja tez pierwsze 30 zdjec zrobilem w jpg bo chcialem zaoszczedzic miejsce, ale po zobaczeniu na podgladzie co wyszlo odrazu przestawilem na RAW. Bedzie trzeba sie w najblizszym czasie zaopatrzyc w jakis databank.
Mnie też udało się coś "złapać". Niestety, miałem lekkie problemy podczas podróży do Bielska (musze zniemić tego gruchota) i zdążyłem na ostatnią godzinkę pokazów :(
Pierwszy raz miałem okazję focić pokazy lustrzanką, więc chyba nie jest najgorzej :wink:
Zdjęcia po resize w paincie (chwilowo nie mam dostępu do swojego komputera z Corelem)
Uważam że zdjęcia wyszły całkiem nieżle jeśli sa to debiuty lotnicze :-D.Szczególnie nie które autorstwa Pawlo, ja dla mnie jest w nich dynamika.Szkoda że chłopaki z destantu nie skakali na AD-95 tych okrągłych czaszach jest wtedy wieksza szansa na jakies nie przewidziane wypadki ktore mogą być ciekawym tematem do zdjęć.....:twisted: