no konkretne pytanie i konkretna odpowiedz:mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Il fuoco
to teraz paszol mi stad i robic zdjecia pomidorom czy pizza;)
Wersja do druku
no konkretne pytanie i konkretna odpowiedz:mrgreen:Cytat:
to teraz paszol mi stad i robic zdjecia pomidorom czy pizza;)
wielkich moze nie (chociaz moze ktorys wyrosnie na wielkiego ;-) ), ale cenionych i w pewnym sensie wybitnych kilku jest ;-)... naszczescie... fakt malo pisza ale saCytat:
Zamieszczone przez Pikczer
Il fuoco odloz aparat na polke na miesiac dwa nie dotykaj go.... sens fotografowania wroci szybciej niz myslisz... jesli nie wroci to go sprzedaj ;-)
Il fuoco - klucz to różnorodność. Znajdź sobie jeszcze jakieś hobby. Przekop ogródek, rób po 100 pompek dziennie, przebiegnij parę kilometrów. W lato jest naprawdę czas ku temu. :)
spoko.mądrze piszesz:)naszczęście dużo jeżdzę na rowerku po górach i mam kilka innych rzeczy do roboty:)Cytat:
Zamieszczone przez KMV10
:roll: A mnie sie wydaje, że to co napisał IL fulco to pewnego rodzaju wyraz frustracji... :) spowodowanej wejściem w zycie i powszechnym używaniem aparatów cyfrowych.:mrgreen:
Kiedys człowiek, za nim zrobił zdjęcie, ustawił wszystko dokładnie, trzy razy sprawdził, policzył i dopiero "pstryk". :) Słowem myślał co i jak foci.
Teraz zaś wali się ile wlezie na kartę:lol: , a jak się już nie mieści - zaden problem albo zżut do kompa, albo nowa karta. Myśli się dopiero pźniej w PS czy w innym programie,
:twisted: Tzn myśli się, albo nie, bo akurat mnie wiecznie brakuje czasu na to żeby obrobić zdjęcia.:cry:
Kiedyś celem było zrobienie zdjęcia, wywołanie i ........ no właśnie!!!! Ten dreszczyk emocji: udało się, czy nie....;-)
ekhmm...Il fuoco :)Cytat:
Zamieszczone przez Avadra_K
ale nevermind;)
masz rację z tymi cyframi.
ale to nie to.chociaż faktycznie - największa przyjemność to przecież plenerek z Prakticą i stertą m42:)
Na to jest bardzo prosta rada:Cytat:
Zamieszczone przez Avadra_K
1) LCD mode OFF,
2) karta 256MB + RAW (wchodzi ~35 zdjęć)
Święte słowa Akustyk, lepiej sobie za bardzo głowy celami nie zaprzątać, bo można szybko dojść do absurdu albo co gorzej wpaść w depresję.Cytat:
Zamieszczone przez akustyk
Cytat:
No cuż sorry - to sie zdaje się nazywa wtórny abalfabetyzm - przepraszam
Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
ad. 2) .....eee u mnie wychodzi coś ponad 40:razz:
:lol: :)
a ja ostatnio włączyłem w moim trabancie raw+small (zamiast large) jpg:)
wychodzi o wiele lepiej bo na 1gb miescie sie 160 rawów :twisted: