sluzalekmichal widzę, że jesteś niesamowitym szczęśliwcem, albo to ciocia twoja importuje te albumy.;) Ja własnie głównie na deluxach sie przejechałem.
Wersja do druku
sluzalekmichal widzę, że jesteś niesamowitym szczęśliwcem, albo to ciocia twoja importuje te albumy.;) Ja własnie głównie na deluxach sie przejechałem.
nie tylko hurtowo
Hurtowo i po sztuce, jak Ci pasuje. Za przesyłke i tak musisz zapłacić.
Jak zamawiasz to tylko kurier, nigdy firmowa dostawa, że niby Ci podwiozą przy okazji. Odbierając od kuriera, a towar przeciez zamawiasz m@ilowo masz na starcie lepsze warunki jesli chodzi o reklamacje. Odbiór od dostawcy firmowego - no cóż - przecież widziałeś co brałeś przy pracowniku FotoKwiatek więc o co chodzi.
Kurier przywiózł i nie widział co w środku, czy dobre, czy zniszczone.
Jest to mysle dobra metoda na zabezpieczenie się w razie jakiejś "rybki" w srodku.
Pozdrawiam
M.S.
Może odświeżę, gdzie kupujecie albumy do ślubów? Jakie dokładnie modele? I czy wklejacie na każdej stronie czy co drugą?
Wiesz sposobow na wklejanie jest tak wiele jak wiele albumów.
Ja osobiscie uzywam albumów POLDOM model (mam dobra na to cene i w zasadzie wykonanie mi się podoba), do tego podklejki Henzo (wg. mnie najlepsze - osttanio kupilem hurtowo 50 sztuk w rewelacyjnej cenie).
Co do wklejania. Jeżeli w pakiecie u mniue ktos wybiera album 60 stron i 60 zdjec to ma na kazdej stronie wklejone , jezeli 30 zdjęc to ma na kazdej kartce (czyli z jednej strony). Ja najczesciej sprzedaje 100 stron + 100 zdjęc wklejane po 1 zdjęciu 15*21 na kazdej stronie (chyba ze PM wybiorą coś innego)