Witam szukam "albumów ślubnych" okładek... tak na 4 zdjecia oraz na ok 20 fotek w formacie 21x15 cos ładnego... niedrogiego ;-) z góry dzieki za info gdzie to można nabyć Pozdr...
Witam szukam "albumów ślubnych" okładek... tak na 4 zdjecia oraz na ok 20 fotek w formacie 21x15 cos ładnego... niedrogiego ;-) z góry dzieki za info gdzie to można nabyć Pozdr...
CZARNA SKRZYNKA.. SZKIEŁKA... 100 vódki ( już nie pije mam IS ... LATARECZKA :wink: STAŁKI... 50,85,135 m42 MIECH ŻYJE towarzysz CANON
w planach coś...;-)
Daj Adres, To Zamowie Na Sklep I Wysle Ci Biale Okladki Z Grubego Bialego Kartonika Powlekanego Ze Zlotymi Rameczkami (slub Lub Komunia) Masz 50 Ramek I Mozesz To Dowolnie Ciac (np. Po 5 Sztuk). Wiecej Na Pw
Canon stuff, czyli wszystko co przeszkadza w robieniu dobrych zdjęć...
Witam,
zna ktos z was kogos kto sprzedaje ladne,dobrej jakosci albumy slubne???
Chodzi mi o albumy do wklejania,na 10-50(15,2x20,3 lub 20x30) i na 200 zdjec (10,2x13,6 lub 15,2x20,3).
Poszukuje tez dojscia do ladnych slubnych ozdobnych opakowan na CD/DVD.
Oczywiscie byloby dobrze gdyby byl to ktos sprawdzony terminowo, jakosciowo,cenowo to juz inna sprawa
Moj dotychczasowy dobry kontakt sie niestety urwal.
pozdrowka i dzieki z gory
C-40D + C-BG E2N + C-EF50 f1.4 + C-EFS17-55 f2.8 IS USM + C-EF24-105 f4L IS USM + C-EF70-200 f2.8L IS USM + Speedlite 430EX+580EX + 2xSanDisk-III 4gb + Lowe Pro Mini Trekker Classic (w planie: EF 16-35 II f2.8L)
A ja odpowiem bo to nie jest moja firma.
Polecam albumy Walther - przedstawicielem na Polską jest firma FotoKwiatek. Namiarów szukaj na necie.
a to teraz trzeba mieć zgodę admina, aby zamieszczać ogłoszenia w Giełdzie;-)
przecież ogłoszenie może umieścić, byle po wątkach nie spamował...
natomiast w temacie, to ja korzystam z Gedeona:
http://www.gedeon.ig.pl/
z tym, że jako klient indywidualny, więc nie mam pojęcia jakie sa z nimi relacje miedzyfirmowe.
Gedeon, Poldom, Henzo jak trafisz a Walther zawsze pewna jakość.
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ale kosztuje.
Ostatnio edytowane przez sluzalekmichal ; 20-02-2009 o 20:15 Powód: Automerged Doublepost
Walther i Henzo czasami zdarzają się podle niedorobione.
Sprawdź lepiej firmę Empol ze Środy Wielkopolskiej. Terminowo, solidnie, chociaż średnio tanio.
Fotografia to pasja, moj Blog o fotografi, fotograficznie o wszystkim.