Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
Wersja do druku
Kiedyś przeglądałem stronę Wacława Wańtucha, to chyba ekspert w tym zakresie, napewno warto tam spojrzeć.
Witam,
przyjaciółka poprosiła mnie o zrobienie jej kilku zdjęć ciążowych, z akcentem na piękny ciążowy brzuszek. Czy moglibyście podzielić się swoimi uwagami w tym zakresie - szczególnie zależy mi na poleceniu prac fotografow, którymi móglbym się zainspirować, podejrzyć... może ktoś zechce podzielić się swoimi osiągnięciami. Będę wdzięczny.
To moze wrzuce pare moich zdjec, bardzo niedoskonalych, ale paniom sie podobaly, powaznie! popisze co i jak, bo moze sie komu na cos to przyda? :-)
Połączone, posprzątane.
Miłej lektury/oglądania i jak ktoś ma swoje przykłady (plus opisy techniczne) to niech się tu śmiało dopisuje.
Było w moim wątku, ale moze być również tu :)
E tam, coś nudni Panowie jesteście.
Pank, podoba mi się ta sesja.
Ciekawe, jak na nia beda patrzeć dzieci, kiedy bardziej swiadomie, beda przegladać zdjecia rodziców ;) Ale to nie fotografa sprawa...
Znając rodziców, dzieci będą dumne.
Pank,
Te zamglenia zwlaszcza w gornych partiach to efekt obrobki, czy mgly? Zwlaszcza na pierwszym zdjeciu wyglada to bardzo zle, i cos bardzo brzydkiego dzieje sie nad glowa dziewczyny. Jesli robiles to zdjecie pod swiatlo, to trzeba bylo z przodu odbic blenda.
A swoja droga zdjecia kompletnie nie w mojej estetyce. Rekwizyty (smycz, obroza) sa juz wyeksploatowane i budza usmiech politowania.
Dideri,
Nie dales za duzej foty? Otwiera mi sie do polowy. No ale moze to moje lacze wolne jak slimak.