Nieee.... chodziło o te hostessy na stoisku Nikona w Łodzi :DCytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Dużo nie potrzeba aby było oblegane 8)
Pewnie technik nie dotarł na czas i wyjął "broń zapasową".... :mrgreen:Cytat:
A ten co?
Wersja do druku
Nieee.... chodziło o te hostessy na stoisku Nikona w Łodzi :DCytat:
Zamieszczone przez snowboarder
Dużo nie potrzeba aby było oblegane 8)
Pewnie technik nie dotarł na czas i wyjął "broń zapasową".... :mrgreen:Cytat:
A ten co?
Wiem, że to może zabrzmieć strasznie rasistowsko, ale nie mogę się powstrzymać od tego żartu: ten z kompaktem to jedyny Czarny! :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez gwozdzt
Po prostu liczy się z klientem z którym musi się liczyć. Pamiętasz aferę z z różowym ferrari podczas beta-testów 1D2. Goście zaczeli narzekać i w momencie podleciał gościu (chyba) z Japonii zabrał karty z jpgami i w Japonii spece zmienili różowe Ferrari na Imola Red ;-)Cytat:
Zamieszczone przez roofman
no tak to jest ze w sporcie Nikon ma slaba pozycje zeby nie napisac nedzna ;-) ale np w fotografi podrozniczo reporterskiej jest chyba inaczej podobno cale NG uzywa Nikona... wiem ze to jest i tak kropla w porownaniu do MŚ ale jak by spojrzec na ilosc publikacji zdjec to statystyki sie troche wyrownuja ;-)
i jedyny w czapeczce (z daszkiem!), jakiekolwiek wnioski by miały z tego wypłynąć :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Silent Planet
takich zdjec jest wiecej, pozwolicie ze wrzuce jeszcze dwa :mrgreen: ;-)
A ten "Doping control" to co? Sprawdza, czy paparazzi nie brali koksu do dźwigania 600-ki czy też kontrolują zachowania kibiców?
z tego co słyszałem/czytałęm na takiej olimpiadzie była wypożyczalnia sprzętu canona.
to chyba nawet stamntąd była fota tego japańca trzymającego 1200L i cieszącego bułę. ;)
Jejku, ludzie, spokojnie, Wasze aparaty tez sa swietne i nadaja sie do fotografowania.