pewnie za to, że nieodebrałeś towaru
Wersja do druku
pewnie za to, że nieodebrałeś towaru
no wlasnie, nieodebralem bo na sfinalizowanie tranzakcji sprzedawca ma.. 14 dni?
No to wpadłem. Kupilem kilka dni temu u kasiacorporation filtr Hoya HMC super UV... Dopiero dzisiaj jak przyszedł, zorientowalem się że jest używany :|. Jak dla mnie to chore... Na aukcji nie było o tym ani słowa. Dopiero jak wszedłem na stronie "o mnie" przeczytałem że sprzęt który sprzedaje jest używany. Trugno.. używany... można używać dalej ale.. jedno ale. ON JEST W TAKIM STRASZNYM STANIE ŻE OJEZU! Cały jest pomazany i porysowany! Nie dotykam się go. Filtr wsadziłem z powrotem w koperte (:O) a pozniej do opakowania. Coś okropnego. Mogli chociaż napisać w jakim jest stanie...
http://allegro.pl/item120271585_hoya...ti_coated.html
W sumie moje gapostwo że nie wszedłem na stronę "o mnie". Ale na Boga! Ze jest używany to nie znaczy że może byc tak totalnie zniszczony! Napisałem do nich maila że chcę zwrócić TO COŚ. Czekam na odpowiedź... oby pozytywna.
watpie zebys mogl zwrocic, bo ewidentnie pisze nad zdjeciem filtra ''Proszę czytać stronę " O Mnie "
A co to ma do rzeczy...?Cytat:
Zamieszczone przez FOTOGRAF
Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
Cytat:
Zamieszczone przez Vitez
He he...
Sprzedawałem ostatnio gitarę i napisałem sobie ze jak co to usunę aukcje jak sprzedam w innych mediach i .... zamkneli mi aukcję :D
http://allegro.pl/item121258460_eos_350d.html nie ma to jak profesjonalny opis :)
... gdzies niedawno wyczytałem, że kupując online kupujący ma 30 dni na zwrot zakupionego towaru jeżeli mu nie odpowiada ... oczywiscie oddanie w stanie w jakim go nabył ...Cytat:
Zamieszczone przez yogi-bear
pozdrawiam
W Polsce jak i Europie kupując poza lokalem masz 10 dni na rozmyślenie się z trabnsakcji ... nie można sobie dowolnie ustalać ...... ani zastrzegać ponad każdą umową stoi ustawa i umowa nie może jej łamać .... było już kilka razy o tym...
Cytat:
Zamieszczone przez popmart
Było też już że przepis ten nie ma zastosowania gdy kupujesz coś w na aukcji licytując.