Tak szybko z telefonu ,bo chodziło mi o kadr ,a że dalej ciasno to nic z tym nie zrobię więc kosz. A kolory to wiem w telefonie to za dużo nie widzę na kompie już tak nie szaleje słuchając zacnych rad z tego forum.
Wersja do druku
Tak szybko z telefonu ,bo chodziło mi o kadr ,a że dalej ciasno to nic z tym nie zrobię więc kosz. A kolory to wiem w telefonie to za dużo nie widzę na kompie już tak nie szaleje słuchając zacnych rad z tego forum.
słuchaj, najlepiej to jakbyś pooglądał trochę fajnych zdjęć w necie i starał się dążyć to tego jak wyglądają. o swój styl będziesz się martwił jak ogarniesz kadry, kolory, tak jak ktoś napisał wcześniej. nie widziałem nigdy konia z niebieskim umaszczeniem. w dodatku oko - najważniejsza część na którą się patrzy - jest w środku kadru, idealnie w środku (to źle). ucięta dolna część łba - podbródki ludziom też będziesz ucinał?;) no i chyba jest przepał na białej części sierści, ale nie dam sobie ręki uciąć i nie chce mi się tego sprawdzać w programie graficznym...
--- Kolejny post ---
sugerujesz, że autor wątku ma nauczyć się panoramować?:mrgreen:
Jedno co muszę przyznać na tym forum to poza loża szyderców :) naprawdę bez ogródek można się dowiedzieć ,co robi się źle trzeba tylko to przełknąć , przetrawić i brac się do roboty. Dzięki za cenne rady.
9.Załącznik 1736
Tu też kadrowanie - jak w innym Twoim wątku. Tu zrobiłbym kadr pionowy 4:5 i dał przed mewą trochę więcej przestrzeni niż za.
Ok o to Ci chodzilo?
Załącznik 2481