Muszę poćwiczyć panning swoją drogą zdjęcia dziecka na rowerze też będą wtedy ciekawsze.
Muszę poćwiczyć panning swoją drogą zdjęcia dziecka na rowerze też będą wtedy ciekawsze.
Ostatnio edytowane przez Eryk1 ; 05-02-2019 o 19:38
Old but gold
dziura HDR... jakie to prawdziwe wykres kradnę i jeszcze go użyję!
ebe ebe
Może ciut za ciasno ?
Ponoć jak ciasno to dobrze hehe Czy za mocno obcięte tylko z prawej to mam niewyczesana grzywę a z lewej za dużo światła no ale powalczę znowu z tym zdjęciem.
Old but gold
Ciasno, ciasno... Kolory też kadr i kolory do pracy
EFM+22mm; 5D+50mm
Ja tu widzę, że wspomniana wcześniej dziura HDR-owa dalej gra pierwsze skrzypce. A ten qń po zepsuciu foty filtrami jest fioletowo-niebieski (oryginał wyglądał dużo lepiej).
Twoje zabawki, Twoja sprawa. Tylko pytanie po co to robić ?
ps
A "Tak szybko z telefonu" to można wiadomo co ..............
ps 2
wystaw foty gdzieś pod ocenę na jakiś portal foto to doradzą Ci co robisz nie tak.
Ostatnio edytowane przez candar ; 06-02-2019 o 19:10
Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com
ktoś temu qniu ciachnął brodę rozumiałbym ciachnąć łysinę jak politykowi ale ciachanie brody to nowa moda
lubisz konie to polecam wygooglać - milan malovrh
https://500px.com/elfot