Wiesz Zigi...powiedz cos o tej kasie mojej rodzinie :), a w błotko to lądowało raz , ale jeszcze 300/2.8 z analogowym korpusem Canon 33. Ale na szczescie nie było bardzo błotniscie i sie zatrzymało :)
Pozdr
Rafał Gawełda
Wersja do druku
Wiesz Zigi...powiedz cos o tej kasie mojej rodzinie :), a w błotko to lądowało raz , ale jeszcze 300/2.8 z analogowym korpusem Canon 33. Ale na szczescie nie było bardzo błotniscie i sie zatrzymało :)
Pozdr
Rafał Gawełda
Ech kasie i rodzinie u mnie mimo innego dzielnika też tak średnio idzie w parze. .. a to szafa potrzebna a to inna pierdoła a na 400 5,6 ciężko jakoś odłożyć (panie kochany auto muszę kupić i u teściów mieszkać a taki obiektyw 5 pensji niemal).... przy sigmie 70-300 jakoś nie bardzo fotki przy 300 chcą być ostre i wyraźne - jak już to takie jakieś dziwne jakby ktoś na nie jakąś krateczkę dołożył... a żeby nie było to i talentu Pan jakoś tak poskąpił aby na fotkach czy też innej jakowejś sztuce się lepszego asortymentu foto w domowym zapleczu dorobić... :?
Co do lądowania w błotku to dyć sczęście że w miękim a nie na betonie jakowymś... zawsze to od reki nie zatonie a posklejać trudno...:)
czescCytat:
Zamieszczone przez Ptaku
czy mozesz mi powiedziec jak ten ptak sie nazywa ktory masz na swojej galerii na pierwszej stronie?
bekas inaczej zwany kszykiem, inaczej zwany bekasem kszykiem :D
Kubaman, nie kompromituj sie :) ni to bekas ni kszyk jeno BATALION
Pozdr
Rafał Gawełda
to chyba nie otwieramy tego samego :???:
zresztą, na pewno masz rację - to twoja galeria :mrgreen:
Edit: Faktycznie, nie otwarłem twojej galerii, pomyliłem linki w ulubionych :lol: - sorki :oops:
Wygadałem się za to, że jesteś w moich ulubionych 8-)
P.S> tak BTW, to ja się na ptakach nie znam, więc nawet gdyby, to kompromitacja dla mnie żadna
Zaszczyt to dla mnie :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Fotografujesz to zacznij odrózniac :)Cytat:
Zamieszczone przez Kubaman
Pozdr
Rafał Gawełda
Witam
Ciagle nowych nie dodałem na stronke, wiec troszke starych zdjec, mam nadzieje ze wybacza CI którzy buszowali na mojej stronie :)
Dedykacja dla kolegi Fotosc
Perkoz rdzawoszyji
Kruk bez błysku w oku
I Kruk z lekkim błyskiem :)
Pozdr
rafal gawełda
Moje subiektywne wrazenia:
#1,#2 - genialne :!: jest wszystko czego potrzeba do szczescia: swiatlo, moment, kadr... az chce sie wracac
#4 - przyjemne, cieple kolory... choc juz nie tak rzucajace na kolana jak pierwsze dwa (choc pewnie trudne do pstrykniecia)
#3 - :?: jakas pomylka chyba ;-) bo w tym towarzystwie zdecydowanie nie pasuje...
Za Muflonem - 1 i 2 super, szczególnie ta ciepła kolorystyka.