OTC_Poznan uczciwy inaczej
Nie chce mi sie więcej juz na ten temat pisać. Więc robie to przedostatni raz. ;)
Dancio, (otc_poznan) to nie jest uczciwy handel. Chcesz być uczciwy to nie kręć nie podszywaj się pod inne logi. Na allegro wyjaśnij, dlaczego nie ma możliwości odebrania towaru osobiście (tylko bez zwalania winy na kuriera) i dlaczego za pobraniem nie wysyłasz.
Ja Cię już sprawdziłem (ma się znajomych w bankach i w krajowym rejestrze dłużników). Rzeczywiście "prawie" nie kłamiesz. Troszkę tylko naciągasz klientów. Ale szacun za pomysłowość. Niestety w obecnej sytuacji kupować u Ciebie :arrow: nie można.:!:
Oczyść się, ale nie na forach tylko na allegro zostaw dowód bezpieczeństwa zakupów u Ciebie. Dorobiłeś się już na tyle że stać Cię na uczciwość.
Pozostałym zainteresowanym w obecnej sytuacji :!:odradzam kupowania:!:, drogich losów, za które możecie po kilku m-cach wygrać kilka stówek:confused:. :twisted:Chyba, że ktoś lubi hazard:evil:..
Tak, ;) kusi mnie zdradzić kilka szczegółów, ale dam Danciowi szanse rehabilitacji.
8)Tym bardziej, że widzę, że mu zależy..:rolleyes: