Strona 298 z 484 PierwszyPierwszy ... 198248288296297298299300308348398 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2 971 do 2 980 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Domyślnie

To już mój drugi post więc nie jestem jednopostowcem który zachwala firme Jako dówód zakupu dostałem fakturę wystawiona przez Ostaszewski Trade Center o NIP 778-142-03-08. I jeszcze jedna rzecz do tych co uważają że OTC jest likwidowane bo taką informację znaleźli w necie. TRZEBA DOKŁADNIE CZYTAĆ (przepraszam za wielki litery). OTC Poznań i OTC POLSKA LTD to nie to samo (wiem bo sam się natknąłem na tą likwidowaną spółkę OTC Polska). Teraz to już w ogóle będziecie myśleć że ja to ten Ostaszewski a prawda jest taka że porostu nie lubię jak ktoś publikuje coś niesprawdzonego albo coś o czym nie ma pojęcia. Więc jak czegoś nie wiesz lub nie jesteś pewien to się upewnij a nie pisz (tak jak większość dziennikarzy)

Domyślnie

@maximus_romanus - idę o zakład, że masz coś/dużo wspólnego z bohaterem wątku

Że tak nie jest przekonasz mnie tylko zdjęciem z exifem z dzisiejszą datą z Twojego świeżego 7D ))
    EOS 90D (w sumie)

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maximus_romanus Zobacz posta
    Ostaszewski Trade Center o NIP 778-142-03-08.
    A jaki adres wystawcy f-ry? Jakie miejsce wystawienia f-ry i data ?

Domyślnie

Już trzeci post adres to ulica Warszawska 43 61-028 Poznań i data wystawienia to 28 lipca 2010.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a Ty jeszcze zdjęcie aparatu dla jednego z forumowiczów poza tym aparat nie jest już taki świeżutki
    http://img713.imageshack.us/img713/9880/img8144xs.jpg
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    sorry za rozmiar zdjęcia. Powinienem był podejrzeć post
    Ostatnio edytowane przez Vitez ; 01-09-2010 o 22:37

Domyślnie

Powiedzcie coś więcej o tych negatywnych (bądź pozytywnych) stronach "programu ochrony kupującego". Jak wasze sprawy się toczyły. Żeby wyciągnąć wnioski potrzeba konkretów.

Uzależniony Awatar Handelson
    Miasto
    Piła

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maximus_romanus Zobacz posta
    sorry za rozmiar zdjęcia. Powinienem był podejrzeć post
    Powinieneś przeczytać regulamin wstawiania zdjęć
    EOS 5DMkII + BG-E6; C 14 L II; C 24 L II; C 50 1.4; C 85 1.8; C 135 L; C 580 EX II; Sherpa 450 R; Kata D-3N1-30; Crumpler Master Delhi 620 i drobiazgi...

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Do mnie przedwczoraj zawitała policja w sprawie 'chceszmasz' i najwyraźniej ten pan już nikogo nie oszuka

Bywalec
    Miasto
    Ruciane - Nida

Domyślnie

W zasadzie, do tej pory, znam tylko 2 sprzedawców, których można być pewnym.
    Towers i Cichy.
    O ile u tego drugiego nie robiłem zakupów, to obaj są polecani przez swoich klientów.
    Reszta zawsze coś...
    Zaginiona szukajka: http://maciejko.net/cbsearch/

Tak, uprawiam onanizm sprzętowy. :P

Thumbs down OTC_Poznan uczciwy inaczej

Nie chce mi sie więcej juz na ten temat pisać. Więc robie to przedostatni raz.
    Dancio, (otc_poznan) to nie jest uczciwy handel. Chcesz być uczciwy to nie kręć nie podszywaj się pod inne logi. Na allegro wyjaśnij, dlaczego nie ma możliwości odebrania towaru osobiście (tylko bez zwalania winy na kuriera) i dlaczego za pobraniem nie wysyłasz.
    Ja Cię już sprawdziłem (ma się znajomych w bankach i w krajowym rejestrze dłużników). Rzeczywiście "prawie" nie kłamiesz. Troszkę tylko naciągasz klientów. Ale szacun za pomysłowość. Niestety w obecnej sytuacji kupować u Ciebie nie można.
    Oczyść się, ale nie na forach tylko na allegro zostaw dowód bezpieczeństwa zakupów u Ciebie. Dorobiłeś się już na tyle że stać Cię na uczciwość.

Pozostałym zainteresowanym w obecnej sytuacji odradzam kupowania, drogich losów, za które możecie po kilku m-cach wygrać kilka stówek. Chyba, że ktoś lubi hazard..
    Tak, kusi mnie zdradzić kilka szczegółów, ale dam Danciowi szanse rehabilitacji.
    8)Tym bardziej, że widzę, że mu zależy..:rolleyes:

Grzeczny i układny podpis Awatar Merde
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FRILI Zobacz posta
    Tak, kusi mnie zdradzić kilka szczegółów, ale dam Danciowi szanse rehabilitacji.
    Mamy powyższe rozumieć, że jeśli otc_poznan się nie zrehabilituje - uchylisz rąbka tajemnicy? Wszyscy tu jesteśmy zainteresowani mechanizmem przekrętu.
    I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it

Strona 298 z 484 PierwszyPierwszy ... 198248288296297298299300308348398 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów